Forskningsfonden

Psoriasis Forskningsfonden støtter forskning som udbygger, styrker og fremmer forståelsen af psoriasis og forbedrer behandlingen af patienter med psoriasis og psoriasisgigt. Alle ansøgninger, som er forenelige med dette formål vil komme i betragtning.

Fonden består af Niels Jensen, formand, Ruddy Hvilsted, kasserer og Lars Iversen, professor i dermatologi ved Aarhus Universitetshospital(AUH) - og med i det tværfaglige team på det nationale Center for Autoimmune Sygdomme på AUH.

Fonden uddeler legater en til to gange årligt - den 15. september og den 15. maj.
BEMÆRK: Vi har udsat ansøgningsfristen til den 2. juni 2020.

 Et legat fra Psoriasis Forskningsfonden dækker langtfra altid forskerens samlede projektudgifter. Vores legater har dog vist sig at være en særdeles god døråbner til andre fonde.

Vidste du...?

... at du kan betænke Psoriasis Forskningsfonden via dit testamente? Detgodetestamente.dk hjælper dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.

Med tjenesten kan du få tilskud til at skrive testamente samt gratis og uafhængig rådgivning fra en advokat. Og du kan nemt øremærke midler til psoriasis-forskningen, så du er sikker på, din støtte går til indsatsen for et liv uden psoriasis i hud og led. Læs mere her