Få gratis hjælp til dit testamente

Detgodetestamente.dk hjælper dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed. Med tjenesten kan du få op til 5000 kr. i tilskud til at skrive testamente herunder gratis og uafhængig rådgivning fra en advokat.

Psoriasisforeningen er gået med i samarbejdet Det Gode Testamente sammen med 35 andre velgørende organisationer for at hjælpe og støtte dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed.

På detgodetestamente.dk tilbydes gratis og uafhængig advokatrådgivning. Du kan blive klogere på, hvordan du kan få dækket dine udgifter til oprettelse af testamente. Du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål – og meget mere.

Samtidig får du hjælp til, hvordan du kan betænke Psoriasisforeningen i dit testamente.

Der er hårdt brug for støtte til psoriasissagen
Psoriasis kan være en invaliderende sygdom. Det ved man, hvis man har haft den kroniske sygdom inde på livet enten som patient eller pårørende. Alt for mange mennesker med psoriasis i hud og led kæmper fx med fordomme, stigmatisering, depression og lavt selvværd, følgesygdomme, og må kæmpe for at finde en behandling, der gør det muligt at leve et godt, normalt og aktivt liv.

Derfor arbejder Psoriasisforeningen for at forbedre vilkårene for alle med psoriasis i hud og led i Danmark og deres pårørende. Blandt andet fremmer foreningen viden, forskning og behandling, yder hjælp via vores rådgivningslinje og samarbejder med politikere og sundhedsprofessionelle om målrettede indsatser, der skal sikre alle med psoriasis et godt liv.

Men vi kan ikke gøre det uden dig. Som privat forening er vi afhængige af bidrag fra privatpersoner, og der er hårdt brug for støtte til psoriasissagen, som ikke får samme fokus som andre store folkesygdomme.

Når du betænker os i dit testamente, er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde.

Få mere information om Det Gode Testamente ved at følge dette link.