Indsamling

Her kan du få information om Psoriasisforeningens indsamlingsaktiviteter.

Psoriasisforeningen gennemfører løbende indsamlinger til foreningens arbejde og specifikke projekter. Sideløbende indsamles desuden løbende til Psoriasis Forskningsfonden (egen indsamlingstilladelse som søges årligt), læs mere her.

Indsamlingsnævnet er orienteret om foreningens indsamlinger af nedenstående typer via journal nr. 16-921-00169. På indsamlingsnævnets hjemmeside kan du se en liste over indsamlinger, som er anmeldt til Indsamlingsnævnet, samt de organisationer m.v. som kan foretage indsamlinger uden anmeldelse efter de gældende indsamlingsregler, som trådte i kraft den 1. juli 2014.

Psoriasisforeningens tilladelse til indsamling via indsamlingsnævnet

Se regnskab over indsamling for 2019
Se regnskab over indsamling for 2018
Se regnskab over indsamling for 2017
Se regnskab over indsamling for 2016

 

Psoriasisforeningens indsamlingsaktiviteter 2019

Der kan doneres direkte til Psoriasisforeningen via Mobile Pay nr. 46 821, eller via bankoverførsel til Bank: Reg.nr: 1471 Konto: 7460100105, Danske Bank.

Organisationens indsamlinger foregår ved opfordring til støtte via alle foreningens kanaler herunder medlemsmagasin, oplysningsmaterialer både digitale og trykte, samt online medier herunder foreningens hjemmeside, nyhedsbrev samt sociale medier.

Derudover foregår indsamlinger på frivilliges og sympatisørers initiativ foruden indsamlinger i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Samarbejder
Psoriasisforeningen samarbejder løbende med andre organisationer med henblik på at skabe større synlighed og generere støtte til foreningens arbejde.

Facebook: Udover at brugere kan donere til Psoriasisforeningen via vores Facebook-side som nævnt længere oppe, så har Facebook-brugere mulighed for at oprette deres egne indsamlinger til fordel for Psoriasisforeningen og opfordre deres netværk til at donere. 

BetterNow: På indsamlingsplatformen BetterNow gennemføres løbende egen-indsamlinger til foreningens arbejde. 

YOU RUN: Psoriasisforeningen er i 2019 med i velgørenhedsløbet YOU RUN, hvor deltagere opretter en online indsamling for en sag, man selv vælger. Her opfordres der blandt andet til at støtte Psoriasisforeningen, dels via at løbere opfordres til at løbe for Psoriasisforeningen, dels at løberne deler deres indsamlinger til fordel for foreningen med opfordring til at støtte. Læs mere her.

DrugStars: Drugstars er en app, hvor brugeren optjener point i form af stjerner, når man tager sin medicin eller udvalgte håndkøbspræparater. De stjerner bliver vekslet til rigtige penge, når brugeren vælger at donere dem til en bestemt forening. Psoriasisforeningen er en af de foreninger, brugeren opfordres til at støtte. Læs mere her.

OK Benzin: Vi har en sponsoraftale med OK Benzin, så man med et OK Benzinkort kan støtte Psoriasisforeningen med 6 øre pr. liter brændstof, hver gang der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og OK’s forhandlere, der betaler det hele. Samtidig har brugeren med OK Benzinkortet adgang til særlige tilbud, rabatter og fordele. Læs mere her.


Øvrige fundraising-aktiviteter

Sponsorer og rabatter
Medlemmer får adgang til en række medlemsfordele og rabatter, læs mere her

Psoriasisforeningen samarbejder med mange forskellige organisationer for at rejse midler til at gennemføre projekter. Læs mere her

Psoriasisforeningen gennemfører lejlighedsvist Telemarketingkampagner med henblik på hvervning af nye medlemmer og/eller bidragsydere, samt styrkelse af relation og evt. opgradering medlemskab eller bidrag blandt eksisterende medlemmer og bidragydere. Vi samarbejder med forskellige firmaer om telemarketingkampagner, fx har vi tidligere anvendt All Ears. Men ingen aktuelle pt.