Bliv bidragyder

Bliv bidragyder
Vil du gerne støtte foreningens arbejde og kun i mindre grad deltage i foreningens medlemsdemokrati med generalforsamlinger og valg til bestyrelser, kan du vælge at blive fast bidragyder.

Du kan fx støtte månedligt med 50, 100 eller 200 kr. Så er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde. Det er nemt at blive oprettet, bare udfyld formen nedenfor, så kontakter vi dig og aftaler nærmere. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 36 75 54 00. Læs mere her.
OBS. bidragsbeløbet bliver automatisk indeksreguleret hver andet år. Ønsker du ikke dette, skal du oplyse det til LK@psoriasis.dk

Samtykke
Ved oprettelse i Psoriasisforeningen accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og videregiver relevante data til den lokale kreds i dit område. Du accepterer samtidig, at vi via mailadressen fremsender invitationer, info, spørgeskemaer, mm.  Henvendelserne vil være relevante og omhandle psoriasissagen.
Cpr. nummer indhentes udelukkende for indberetning til Skat , når bidrag med fradrag er valgt. Ved anden brug af cpr. nummer indhentes samtykke.

Jeg ønsker at blive fast bidragsyder med fradrag på selvangivelsen. Jeg har læst og accepteret betingelserne.
Handelsbetingelserne kan læses her.

Handelsbetingelser
Kontingent for medlemsskabet følger indmeldelsesdatoen og opkræves automatisk via Nets hvert år. Kvittering for indmeldelse sker ved fremsendelse af nyeste medlemsblad.

Betaling og priser for 2019
Betaling kan ske med dankort og MobilePay. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen, vil du blive guidet videre, og der kan du vælge betalingsform.

Medlem 315 kr.
Studerende 170 kr.
Pensionister 180 kr,
Firma 2.100 kr.
Familie 395 kr. 

Beløbet hæves når aftalen om bidrag behandles.

Fornyelse af medlemskabet sker ved, at foreningen sender en opkrævning via Nets.

Ved indmeldelse i Psoriasisforeningen accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og videregiver relevante data til den lokale kreds i dit område.
Du accepterer samtidig, at vi via mailadressen fremsender invitationer, info, spørgeskemaer, mm.  Henvendelserne vil være relevante og omhandle psoriasissagen.
Cpr. nummer indhentes udelukkende for indberetning til Skat , når bidrag med fradrag er valgt. Ved anden brug af cpr. nummer indhentes samtykke.

Opsigelse af aftale om bidrag
Du kan til enhver tid kontakte os på mail eller telefon og opsige dit faste bidrag til foreningen. 

 

Medlemsfordele
Læs mere om medlemsfordelene her