Kurbade og rejser

 

Rehab Rejser
Nu har du mulighed for at nyde dejlige Spanien sammen med dine venner og familie, samtidigt med at du får målrettet, intensiv træning og behandling af skandinaviske fysioterapeuter. Rehab Rejser ønsker med deres ophold, at skabe muligheder for et aktivt og målrettet trænings- og behandlingsforløb, hvor den rejsende er i centrum. Man tilfører kroppen styrke via træning og behandling, samt få fornyet velvære og psykisk opladning.
Rehab Rejser tilbyder 10 % i rabat på ophold købt via Rehab Rejser. Medlemmer skal selv købe flybillet, transport til og fra lufthavne.

Yderligere information på http://rehabrejser.dk/

 

Mariager Saltcenter
Har du lyst til en udflugt med sjove oplevelser, ny viden og god smag? Så ta' til Mariager og oplev Mariager saltcenter, på den hyggelige havn ved Mariager Fjord. Her kan du træde ind i en verden af salt, se når der sydes salt i sydehytten, gå en tur i “saltminen”, opleve biografen, se udstillingen og få appetit på mere i Cafe Saltbøssen med udsigt over fjorden.
Mariager Saltcenter tilbyder 20% rabat på en dagsbillet, normalpris kr. 98,- efter rabat kr. 78,50 og adgang til hele huset.

Yderligere information på http://saltcenter.dk/

 

Læsø Saltkur
Læsø Saltkur tilbyder en dagsbillet til kr. 200,-, som giver adgang hele dagen til alle centerets faciliteter bl.a. saltbad m.m. og helsebar. Bekræft ved bestilling, at du har psoriasis og er medlems af foreningen ved at oplyse dit medlemsnummer.

Yderligere information på http://www.saltkur.dk