Hud & Helse går digitalt:
Vi sparer lidt regnskov

Magasinet Hud & Helse udkommer 6 gange om året. Som medlem af Psoriasisforeningen får du tilsendt dit magasin med posten.

Det er ingen hemmelighed, at det er en stor udgiftspost, og den vil vi gerne prøve at bringe ned ved fælles hjælp: Hud & Helse vil fremover også udkomme digitalt.

Du har derfor nu mulighed for at få magasinet tilsendt elektronisk på mail.

Vi håber på den måde at kunne spare lidt regnskov – og porto. Du kan på denne måde også gemme dit magasin i fx iBooks, og altid have det med dig.

Ønsker du fremover Hud & Helse tilsendt elektronisk, skal du skrive det til hud-helse@psoriasis.dk, og du vil modtage dit magasin på mail. Du skal oplyse medlemsnummer, når du henvender dig (det står bag på magasinet), samt dit navn, din adresse – og naturligvis din mailadresse, hvor du gerne vil modtage magasinet.

Vi glæder os til at høre fra dig og siger på forhånd tak for din hjælp og støtte.

Redaktionen