Gør det lettere at betale

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at indbetale dit årlige kontingent eller din støtte til foreningen, så du ikke behøver at gå på posthuset eller i banken med et girokort.

Tilmeld dig Betalingsservice
Hvis du udfylder formularen, vil dit kontingent eller din støtte blive opkrævet over Betalingsservice - så længe du ønsker.

KLIK HER FOR AT TILMELDE DIG

Det er vigtigt, at CPR-nummeret matcher kontohaveren, da betalingen ellers ikke vil gå igennem.

Er du netop blevet medlem af foreningen, kan du først tilmelde dig Betalingsservice, når du har modtaget dit medlemsnummer fra os.
Det er i den forbindelse vigtigt, at du husker at betale det første girokort, du modtager, da dette ikke vil kunne betales via Betalingsservice.

Du er altid velkommen til at kontakte landskontoret for at få oplyst dit medlemsnummer.