Medlemsfordele og andre foreningsaftaler

Som medlem af Psoriasisforeningen, vil du blive tilbudt rabatter og tilbud på forskellige produkter. Det er produkter som er tilgængelige for alle i landet, men som du bliver tilbudt til en særlig god pris. Bemærk at vi kun formidler tilbuddene - vi anbefaler dem ikke.

Nyheder:

LivetSomSenior
Netbutikken LivetSomSenior sælger et bredt udvalg af hjælpemidler. Her findes alt fra praktiske ting som læsestativer og gribetænger til New Feet sko, diverse puder og meget andet. Indtast koden ”psoriasis15” i Gavekort-feltet under din bestilling, og du får 15% rabat på hele købet.
Yderligere information på: https://www.livetsomsenior.dk/

Tandlægerne ved Østerbro
Befinder du dig i København og omegn? Tandlægeklinikkenligger på Østerbro tæt på Trianglen. På tandklinikken arbejder to tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. De ønsker at møde alle, der kommer på klinikken, på en respektfuld, afslappet og venlig måde. Tandlægerne ved Østerbro tilbyder dig, som medlem af Psoriasisforeningen 10% rabat på alle behandlinger.
Yderligere information på http://tandbro.dk/                      

HelloSkin
HelloSkin er en dansk netbutik, hvor hvert produkt bliver håndplukket af deres hold af hudeksperter. De kontrollerer alle produkterne for videnskabelig evidens, og om de indeholder ingredienser som kan forårsage hudirritationer. Der gives 10% på alle produkter på HelloSkin.dk ved brug af koden: PSOFORENING10.
Yderligere information på https://helloskin.dk/

La Roche-Posay og Webapoteket
For at gøre livet lettere for dig med psoriasis er det en fornøjelse at kunne introducere et samarbejde mellem Psoriasisforeningen, La Roche-Posay og Webapoteket. Som noget nyt er det nu muligt at købe visse La Roche-Posay produkter til en medlemspris. På den måde kan det være med til at lette muligheden for at få produkter, der er særligt velegnet til dig, som har psoriasis. Det drejer sig om 
La Roche-Posay Lipikar Balm AP+, La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ Gel, La Roche-Posay Iso-urea MD Baume Psoreasis og La Roche-Posay Cicaplast Baume B5
Yderligere information på www.webapoteket.dk/

Patientcoachen.dk
Ønsker du at skabe forandringer i dit liv? Psoriasis kan til tider opleves som en hindring for at få det liv, man ønsker ift. familie, jobmuligheder og socialt samvær. Som medlem af Psoriasisforeningen får du nu 30% rabat på et coachingforløb hos patientcoachen.dk. Tilbuddet hele 2018. Normalpris 850 kr. Din pris er 595 kr. pr. session inkl. moms. Patientcoachen.dk tilbyder både individuelle forløb og familieforløb til børn, unge og voksne, der har en kronisk sygdom tæt på, til at leve det liv, de drømmer om.
Yderligere information på www.patientcoachen.dk eller telefon 26 65 80 57

Aftenskoler:

Aftenskolen Magnus Opus
Aftenskolen Opus Magnum i Fredericia tilbyder kr. 100,- rabat på: Varmtvandstræning, Aqua Yoga, Aqua Zumba, Aquabevægelse for ikke vandtilvænnede/vandskræk M/K, Bevægelse og afspænding M/K, Kost og livsstilsændringer (flere hold bl.a. Vægttab, Sund livsstil), Mindfulness, Pilates, Træning af ryg/hofte/knæ, Yoga og Zumba.
Yderligere information på http://www.magnumopus.dk

Benzinkort

OK Benzinkort
Få et OK Benzinkort med en sponsoraftale så kan du støtte Psoriasisforeningen med 6 øre, hver gang du tanker en liter benzin eller diesel. Med et OK Benzinkort med en sponsoraftale kan du også få el og fordoble din støtte fra 6 øre til 12 øre for hver liter benzin eller diesel, du tanker. Du kan også forhøje støtten med OK Mobil. Vælg den OK Mobil-pakke, der passer dig bedst. Så støtter OK med ekstra 6 øre pr. abonnement for hver liter benzin eller diesel, du tanker.
Yderligere information, se http://www.ok.dk/lokalsporten

Hudprodukter:

Unique Supply
Magic Gel er fremstillet specielt for at forebygge og lindre revner samt hård og tør hud, er strikket med en gel på indersiden og er latexfri. Gelen indeholder olie som fugter huden og gør huden blød, og kan med fordel bruges sammen med creme. Den kan vaskes og bruges igen og igen.
Der gives 10 % rabat på handsker, strømper til hæl/albuer og strømper til hele foden i to størrelser
Yderligere information på http://www.uniquesupply.dk

Kingbo.dk
Shampooen er til dig der gerne vil have en mild shampoo, der med sine urter virker beroligende på en irriteret og kløende hovedbund.
Der gives 10% rabat på shampoo til foreningens medlemmer. Koden er PsoForeKD.
Yderligere information, se http://www.kingbo.dk

Cosmos Co
Cosmos Co er naturlige kosmetik produkter med ren argan olie uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.
Der gives 20% i rabat på alle køb til foreningens medlemmer. Koden er PSOCOS13.
Yderligere information, se http://shop.cosmos-co.eu

Bylykke
"By Lykke" skin creme er et raw produkt, som er non-comedogen, hvilket vil sige den ikke tilstopper hudens porer. Den trænger hurtigt ind, trods den store mængde af olier - 31%. Yderst børnevenlig.
Der gives 20% rabat til foreningens medlemmer. ByLykke Skin Lotion kan lige nu købes til 100,- pr. tube - fragt kr. 30,- , fri levering ved køb af 4 tuber. 
Yderligere information, se http://www.bylykke.com

Ravsliberen
Ravsliberen producerer egen salve, der består af ravpulver, hvid vaseline og bivoks - der er ingen kemi eller parfume. Den lindrer ved psoriasis, og giver de fleste en mere blød hud, der ikke skaller så meget af.
Det gives 10% rabat til foreningens medlemmer (opgiv medlemsnummer ved bestilling).
Yderligere information, se http://www.ravsliberen.dk

Cannaderm
Hudpleje baseret på frø fra hampplanten, og som giver huden den nødvendige næring.
Der gives 20% til foreningens medlemmer.
Yderligere information se http://www.cannaderm.dk

Bidro
Hud- og hårprodukter til hele familien med pileekstrakt og Gele Royal.
Der gives 20% rabat til foreningens medlemmer. Koden er PSO2015.
Yderligere information, se http://www.bidro.dk

Chleopatra
Naturlig kosmetik til holistisk hud- og hårpleje.
Der gives 20% rabat på kæmpenatlysolie og hjulkroneolie til foreningens medlemmer. Koden er PSORIASISDK.
Yderligere information, se http://www.chleopatra.dk

Magiray
Sortiment af omkring 100 forskellige naturlige hudpleje-produkter, hvoraf mange er målrettet besværlig hud. Medlemmer får 20% rabat på produkter til "særlig kropspleje" samt 15% på anden hudpleje. Opret personligt "login" og benyt rabatkoden "psoriasis" ved første køb.
Yderligere information på http://kaninus.com/products/hudtyper/special-needs.html 

Kur og rejser:

Kimovi Aqua tilbyder saltbade
Kimovi Aqua Wellness tilbyder saltvandsbassin med 28% salt – det samme saltindhold som det “Det Døde Hav”. Du kan som medlem af Psoriasisforeningen komme i saltbadene for kr. 400,- pr. mdr. og fri benyttelse for op til max 3-4 pers., som der kan være i bassin ad gangen. Er du saltvandsmedlem kan du også vælge varmtvand og sauna for kr. 0,- og fitness for kr. 100,- pr. pers. pr. mdr. Der gives et holdtillæg på kr. 100,- pr. pers. pr. mdr. Kimovi giver 35% rabat på creme/gel og plastre.  
Yderligere information på www.kimoviaqua.dk

Læsø Saltkur
Læsø Saltkur tilbyder en dagsbillet til kr. 200,-, som giver adgang hele dagen til alle centerets faciliteter bl.a. saltbad m.m. og helsebar. Bekræft ved bestilling, at du har psoriasis og er medlems af foreningen ved at oplyse dit medlemsnummer.
Yderligere information, se http://www.saltkur.dk

Strøm, pærer og spots:

Eniig (tidligere Energi Nord)
Energi Nord har skiftet navn til Eniig. Eniig og Psoriasisforeningen samarbejder. Det betyder at du kan støtte foreningen, hver gang du tænder for kontakten. Eniig giver foreningen 2 øre pr. kilowatttime strøm, du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Eniig og bruge strøm som du plejer, så støtter du os døgnet rundt, hver dag, hele året se https://eniig.dk/privat/el/produkter/foreningsel

MRPERFEKT
Mrperfect leverer alt fra LED pærer og spots til lysstofrør og projektører til både erhverv og private.
Der gives 10% rabat til foreningens medlemmer.
Yderligere information, se http://mrperfect.dk

Lysapparater:

Servilux - UVB lys
Ønsker du at købe eller leje udstyr til hjemmebehandling?
Der gives 10% rabat på nye apparater til foreningens medlemmer, og 15% i rabat ved leje. Lejeaftalen er meget fleksibel. Angiv venligst medlemsnummer ved bestilling.
Yderligere information, se http://www.servilux.dk

Webshops:

Apuls I/S
Apuls.dk er en dansk webshop, der har alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner. De har et af danmark største udvalg på området og deres service er altid i top.  Der gives 10% rabat på alle varer i butikken, med meget få undtagelser af store maskiner.
Yderligere information på: https://apuls.dk/

Bellabellacci.dk
Bellabellacci.dk er en dansk webshop, der sælger naturlige plejeprodukter på det danske marked. Alle produkter er nøje udvalgt, og udelukkende naturlige hår-, hud- og ansigtsplejeprodukter, baseret på naturlige ingredienser.
Der gives 15% på alle varer i deres sortiment til foreningens medlemmer.
Yderligere information på https://www.bellabellacci.dk

Del siden: