Handelsbetingelser

Du opkræves kontingent for dit medlemskab hver 12. måned fra indmeldelsestidspunktet. Det foregår automatisk via Nets hvert år. Kvittering for indmeldelse sker ved fremsendelse af nyeste medlemsblad.

Betaling og priser
Betaling kan ske med dankort og MobilePay. Når du har udfyldt indmeldelsesformularen, vil du blive guidet videre, og der kan du vælge betalingsform.

Medlem 315 kr.
Studerende 170 kr.
Pensionister 180 kr,
Firma 2.100 kr.
Familie 395 kr.

Beløbet hæves når medlemsskabet behandles.

Fornyelse af medlemskabet sker ved, at foreningen sender en opkrævning via Nets.

Ved indmeldelse i Psoriasisforeningen accepterer du, at vi gemmer dine oplysninger i vort medlemssystem og videregiver relevante data til den lokale kreds i dit område.

Du accepterer samtidig, at vi via mailadressen fremsender invitationer, info, spørgeskemaer, mm.  Henvendelserne vil være relevante og omhandle psoriasissagen.

Cpr. nummer indhentes udelukkende for indberetning til Skat , når bidrag med fradrag er valgt. Ved anden brug af cpr. nummer indhentes samtykke.

Opsigelse af medlemskab
Du kan til enhver tid kontakte os på mail eller telefon og opsige dit medlemskab.