Er du blevet ringet op af Psoriasisforeningen? Den er god nok

af Puk Holm Hansen   |   14. april 2018, 00:00

Psoriasisforeningen er i øjeblikket i gang med en telemarketing-kampagne, hvor vi ringer til en række af vores medlemmer for at følge op på deres medlemskab. Det er virksomheden All Ears Telemarketing, der ringer ud for os. Du kan trygt give dine oplysninger til All Ears.

Psoriasisforeningen har et samarbejde med virksomheden All Ears Telemarketing, hvis engagerede og seriøse medarbejdere i øjeblikket ringer ud for Psoriasisforeningen til en række af vores medlemmer.

Vi ringer for at følge op på dit medlemskab og for at høre, om du ønsker at tilmelde dit medlemskontingent til Betalingsservice (PBS). Tilmelder du dig Betalingsservice (PBS), slipper du for girokort og for at huske på betalingsfrister. Det er nemt og enkelt at benytte muligheden. Samtidig ringer vi for at høre, om du har mulighed for at opgradere din støtte. Psoriasisforeningen har hårdt brug for din hjælp, så vi kan sikre alle med psoriasis i hud og led et godt liv. 

I denne nyhed kan du læse om, hvorfor vi skal bruge dine oplysninger til at oprette din PBS-aftale, og hvorfor du trygt kan udlevere dem til All Ears. Du kan også læse mere om All Ears, som ringer ud for Psoriasisforeningen.

Er du i tvivl om, hvorvidt det er Psoriasisforeningen, der har kontaktet dig? 
Du kan til enhver tid få bekræftelse på, at det er os, der har ringet til dig, ved at kontakte vores landskontor. Har du spørgsmål til dit medlemskab, til foreningen eller noget helt tredje?

Så kan du altid kontakte vores landskontor på tlf. 36 75 54 00 eller psoriasis@psoriasis.dk

Du kan trygt udlevere dine oplysninger
Betalingsservice benyttes i dag af flere tusinde virksomheder til opkrævning blandt 96 % af samtlige private husstande i Danmark og opfattes som en meget nem og sikker betalingsform.

Når vi spørger om CPR-nummer, registreringsnummer og kontonummer i telefonen, er det kun for at kunne oprette dig på PBS. Herved sikrer vi en fast betaling, og det vil altid fremgå af din betalingsoversigt, så snart aftalen er oprettet. Oplysningerne om dit cpr-nummer og kontonummer videregives kun til Betalingsservice i forbindelse med oprettelsen af en aftale, og man kan altid følge betalingen på den månedlige betalingsoversigt.

Betalingsservice tillader kun registrerede virksomheder og organisationer at trække via PBS. At oprette en betalingsaftale via telefonen er en service for brugeren, man trygt kan benytte. Det er en ofte anvendt fremgangsmåde, at virksomheder henvender sig til privatpersoner og beder dem om konto- og CPR-nummer, hvis de skal etablere end betalingsserviceaftale. Man bør imidlertid altid kun oplyse personlige oplysninger af denne art til personer eller organisationer, man kender eller har tillid til.

Det er nødvendigt at få oplyst konto- og CPR-nummer for at kunne oprette en aftale i Betalingsservice. Hvis man ikke ønsker at videregive sine personlige informationer over telefonen, så kan man i stedet tilmelde nye aftaler direkte i Betalingsservice app'en eller i netbanken.​

Vi spørger aldrig om kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre, fordi netop disse oplysninger ikke er sikre at videregive. Læse mere på ISOBROs hjemmeside www.isobro.dk under "Brug af betalingsservice og udlevering af CPR. NR.". Alle dine oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt, og de bliver slettet efter oprettelse af en aftale.

Skulle ovenstående give anledning til yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Psoriasisforeningens landskontor
på tlf. 36 75 54 00 eller psoriasis@psoriasis.dk

Hvem er All Ears Telemarketing?
All Ears Telemarketing er en socialøkonomisk telemarketing- og uddannelsesvirksomhed med over 20 års succesfuld erfaring i at uddanne og beskæftige mennesker med funktionsnedsættelser inden for salg - og kundeservice. En stor del af medarbejderne i All Ears har et synshandicap. For med den rette uddannelse kan mennesker med synshandicap udvikle og udnytte en forfinet hørelse og evne til at være nærværende i en samtale.

Læs mere om All Ears Telemarketing på www.all-ears.dk 

Psoriasisforeningen har brug for din støtte!
Når du støtter Psoriasisforeningen, bidrager du til foreningens arbejde for, at alle med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark kan få et godt liv. Din støtte går dermed blandt andet til forskning på psoriasisområdet, kampagner og oplysning, politiske og sundhedsfaglige samarbejder og målrettede projekter for at forbedre vilkårene for mennesker med psoriasis. Du kan læse mere om Psoriasisforeningen og vores arbejde her på www.psoriasis.dk