Lang tid siden, hva?

26. april 2016, 14:03   |    

Halløj

Denne gang er bloggen ikke henvendt til min krop, men i højere grad jer - Dem der læser bloggen :)

Der er sket mangt og meget siden jeg skriv mit første indlæg, et par af tingene vil jeg berører her. 

Jeg er velbehandlet

Jeg er så heldig at min pso er helt og holdet i ro, faktisk er den så godt som væk. Jeg er pt. i biologisk behandling, og det må siges at være lykken. Jeg har ikke oplevet nogen sideeffekter, men har derimod markant mere oveskud i dagligdagen. Det er naturligvis super rart, og det har åbnet en verden jeg ikke kunne huske, en verden hvori jeg ikke længere efterlader mig et spor af hudrester, hvor jeg ikke vågner til blødende sår og en konstant kløen. 

Jeg ser faktisk frem til at komme i svømmehallen med mine børn, det er mere end 13 år siden jeg har kunne sige det, det er lidt vildt!

Men uanset hvor fedt det er, så er det ikke det vigtigste jeg har på hjertet. For imellemtiden har jeg opdaget noget markant vigtigere - Et fællesskab. 

PSOUNG

Selvom jeg ikke helt ser mig som helt ung længere, er jeg så sindsygt heldig, at jeg har fået lov til at være med i dette skønne selskab. Jeg vidste ganske enkelt ikke at jeg havde manglet det, men det havde jeg. Det er så sindsygt vigtigt at vide at der er andre som mig, andre der har ondt, i huden, i hovedet og til tider i sjælen. For Pso rammer ikke kun huden, det rammer også psyken. Jeg deltog i en psoung weekend, hvor jeg mødte ligesidende, også på min alder, og unge mennesker, som er så SINDSYGT seje! - Tænk sig, de kunne sætte ord på følelser jeg troede jeg var alene med, bare det at snakke om det gav mig mere plads i sjælen. 

Så selv hvis min behandling på et eller andet tidspunkt holder op med at virke, så er jeg i langt højere grad klar til at håndtere det. 

Kære læser, gør dig selv den tjeneste at kigge forbi PSOUNG's facebook side - Klik her

Eller deltag i dette arrangenment for unge. - Klik her

Hav det skønt så længe :)