Sørens blog

20. 12 2017 10:41   |    
I min sidste opslag skrev jeg om at være medlem, og om at gøre en forskel. Gennem mit frivillige arbejde har jeg været så heldig at blive formand for NordPso Ung. Og hvad er det spørger du så? NordPso Ung er en projektgruppe i NordPso, et nordiske psoriasis arbejde, med fokus på at fortælle om psoriasis og psoriasisgigt. Formålsbeskrivelsen er ganske kort, Du er ikke alene! NordPso består af Færøerne, Finland, Norge, Sverige, Island og Danmark. Vi mødes to gange årligt. I...
11. 12 2017 12:11   |    
Halløj! Så blev det tid til en lille nyhed fra mig, eller rettere en mindre fortælling. Siden jeg blev frivillig i foreningen har mit liv ændret sig, ganske voldsomt, men på den mest positive måde. Med til historien hører en lille anekdote. Da jeg i sin tid kontaktede foreningen, fuld af desperation, afmagt og fortvivlelse havde jeg en tanke om at jeg ”bare” ville stille mig til rådighed for foreningen – men jeg skulle IKKE være medlem! – For den type menneske er jeg slet ikke....
09. 06 2016 21:35   |    
Som nogen af jer måske har læst, så skal jeg i år deltage på Folkemødet sammen med resten af foreningen, og også Kirstine  - Det bliver så GODT! Det er en ny oplevelse for mig, som jeg ser enormt meget frem til. Jeg skal deltage i debatter om: Når kronisk sygdom rammer hele livet PATIENTRÅDET Det blicer enormt spændende, har i bud på hvad jeg skal tale om, eller indspark til hvad der er vigtigt for jer, så er i meget velkommen til at skrive i diskussio...
26. 04 2016 14:03   |    
Halløj Denne gang er bloggen ikke henvendt til min krop, men i højere grad jer - Dem der læser bloggen :) Der er sket mangt og meget siden jeg skriv mit første indlæg, et par af tingene vil jeg berører her.  Jeg er velbehandlet Jeg er så heldig at min pso er helt og holdet i ro, faktisk er den så godt som væk. Jeg er pt. i biologisk behandling, og det må siges at være lykken. Jeg har ikke oplevet nogen sideeffekter, men har derimod markant mere oveskud i dag...
01. 07 2015 15:08   |    
Kære krop, jeg syntes lidt at du er en lort! Puha – Det er hårde ord, men jeg tænker at det er på sin plads- For at være helt ærlig. Vi har nu været sammen i 35 år, igennem tykt og tyndt. Jeg ved godt at jeg ikke altid har været lige god ved dig, her tænker jeg nok mest på de syv festivaller i Roskilde, måske var du lidt for ung til at komme med, det beklager jeg- men vi havde det da sjovt? Jeg syntes i det store hele at jeg passede godt på dig, idrætslinje, fodbold, hockey...
Søren Valdorff Rasmussen
Søren Valdorff Rasmussen
40 år

Hvem er jeg?
Kort fortalt, jeg arbejder til dagligt med digital kommunikation, marketing og annoncering - Jeg arbejder i reklamebureauet Skabertrang, i Silkeborg, hvor jeg er født og opvokset. Jeg er far til Ronja og Lias og samlevende med Helene, vi har hængt sammen i snart 20 år. Jeg opdagede først min psoriasis da jeg arbejdede i forsvaret, søværnet nærmere bestemt, men anede ikke at det var psoriasis - Der gik ret lang tid før jeg reelt fandt ud af det. Jeg skulle blandt andet forbi en lettere alkoholisk læge på Grønland der bestemt mente at der var tale om hudorm.... (Det var det ikke)

Min psoriasis og jeg har rejst og boet rundt omkring i verden, det gik amok da jeg boede i Florida, USA - Og faldt næsten til ro da jeg senest boede i Spanien. Men alt i alt, har jeg erkendt at mig og min psoriasis hænger sammen, og det gør vi resten af mit liv - Sådan er det, og det er ok.

Jeg blogger fordi jeg håber at jeg kan hjælpe andre, til at opleve at man sagtens kan have et smukt og fyldestgørende liv med psoriasis, og selvom det gør ondt fysisk og psykisk.