Sørens blog

09. 06 2016 21:35   |    
Som nogen af jer måske har læst, så skal jeg i år deltage på Folkemødet sammen med resten af foreningen, og også Kirstine  - Det bliver så GODT! Det er en ny oplevelse for mig, som jeg ser enormt meget frem til. Jeg skal deltage i debatter om: Når kronisk sygdom rammer hele livet PATIENTRÅDET Det blicer enormt spændende, har i bud på hvad jeg skal tale om, eller indspark til hvad der er vigtigt for jer, så er i meget velkommen til at skrive i diskussio...
26. 04 2016 14:03   |    
Halløj Denne gang er bloggen ikke henvendt til min krop, men i højere grad jer - Dem der læser bloggen :) Der er sket mangt og meget siden jeg skriv mit første indlæg, et par af tingene vil jeg berører her.  Jeg er velbehandlet Jeg er så heldig at min pso er helt og holdet i ro, faktisk er den så godt som væk. Jeg er pt. i biologisk behandling, og det må siges at være lykken. Jeg har ikke oplevet nogen sideeffekter, men har derimod markant mere oveskud i dag...
01. 07 2015 15:08   |    
Kære krop, jeg syntes lidt at du er en lort! Puha – Det er hårde ord, men jeg tænker at det er på sin plads- For at være helt ærlig. Vi har nu været sammen i 35 år, igennem tykt og tyndt. Jeg ved godt at jeg ikke altid har været lige god ved dig, her tænker jeg nok mest på de syv festivaller i Roskilde, måske var du lidt for ung til at komme med, det beklager jeg- men vi havde det da sjovt? Jeg syntes i det store hele at jeg passede godt på dig, idrætslinje, fodbold, hockey...
Del siden:
Søren Valdorff Rasmussen
Søren Valdorff Rasmussen
36 år

Hvem er jeg?
Kort fortalt, jeg arbejder til dagligt med digital kommunikation, marketing og annoncering - Jeg arbejder i reklamebureauet Skabertrang, i Silkeborg, hvor jeg er født og opvokset. Jeg er far til Ronja og Lias og samlevende med Helene, vi har hængt sammen i snart 20 år. Jeg opdagede først min psoriasis da jeg arbejdede i forsvaret, søværnet nærmere bestemt, men anede ikke at det var psoriasis - Der gik ret lang tid før jeg reelt fandt ud af det. Jeg skulle blandt andet forbi en lettere alkoholisk læge på Grønland der bestemt mente at der var tale om hudorm.... (Det var det ikke)

Min psoriasis og jeg har rejst og boet rundt omkring i verden, det gik amok da jeg boede i Florida, USA - Og faldt næsten til ro da jeg senest boede i Spanien. Men alt i alt, har jeg erkendt at mig og min psoriasis hænger sammen, og det gør vi resten af mit liv - Sådan er det, og det er ok.

Jeg blogger fordi jeg håber at jeg kan hjælpe andre, til at opleve at man sagtens kan have et smukt og fyldestgørende liv med psoriasis, og selvom det gør ondt fysisk og psykisk.