Lisbeths blog

01. 11 2018 10:28   |    
Når vi bliver syge, er vi hårde nok ved os selv med dårlig samvittighed over alle de ting vi ikke kan længere. Jeg er en af dem, der har den skjulte udfordring i hverdagen i livet med gigt. Jeg lever i det, jeg mærker det hver dag! Jeg er et godt eksempel på hverdagen med en skjult kronisk sygdom. Min hoveddiagnose er leddegigt (Seronegativ Reumatoid Artrit) og den der har givet mig mange udfordringer i dagligdagen og over i den, har jeg fået et par ekstra diagnoser tilfør...
Del siden:

Mød Gæsteblogger Lisbeth Oxholm Snede

Lisbeth er gæsteblogger på Psoriasisforeningens blog. Lisbeth er 46 år og har både psoriasis og leddegigt – bland mange andre følgesygdomme, der følger med i livet med gigt. Hun har levet med gigtsygdom i mange år, og hun arbejder for at skabe større forståelse for gigt og blogger til daglig om livet med gigt på sin egen blog www.livetmedgigt.dk, ligesom hun giver rådgivning og foredrag. Hun er også konsulent for bl.a. Region Midt som patient ekspert og gør en stor indsats for, at få bedre brugerinddragelse i sundhedssektoren.
 
Lisbeth blogger om alt mellem himmel og jord i livet med psoriasisgigt og leddegigt, men en positiv indstilling.