Kirstines blog

13. 03 2016 15:17   |    
Jeg hedder Kirstine Bukhave, er 19 år og bor i Valby. Jeg har haft psoriasis siden jeg var 6 år gammel. Diagnosen blev hurtigt stillet, da min far også har psoriasis. Det betød dog ikke, at jeg fik den rette behandling med det samme. Som 15-årig fandt jeg ud af, at jeg også havde psoriasisgigt. Inden da troede jeg, det var fodboldskader. Jeg er med i ungdomsudvalget i Psoriasisforeningen og jeg blogger for at fortælle om mit liv med psoriasis og vise at sygdommen ikke er en forhindr...
Kirstine Bukhave
Kirstine Bukhave

Du kan spørge Kirstine om alt
- Hun glæder sig til at hjælpe.

Om Kirstine:
Jeg hedder Kirstine Bukhave, er 19 år og bor i Valby. Jeg har haft psoriasis siden jeg var 6 år gammel. Diagnosen blev hurtigt stillet, da min far også har psoriasis. Det betød dog ikke, at jeg fik den rette behandling med det samme. Som 15-årig fandt jeg ud af, at jeg også havde psoriasisgigt. Inden da troede jeg, det var fodboldskader. Jeg er med i ungdomsudvalget i Psoriasisforeningen og jeg blogger for at fortælle om mit liv med psoriasis og vise at sygdommen ikke er en forhindring for et lykkeligt liv.

Jeg glæder mig helt vildt til at blogge. Siden jeg var 12 år har jeg drømt om sådan et forum, hvor jeg kunne henvende mig og være en del af, uden nødvendigvis at møde nogen "face-to-face". Det kan være skræmmende at møde folk, ligegyldigt hvor gammel man er, og blive konfronteret og dele noget, der er så personligt og intimt, som psoriasis kan være. Jeg håber på, at jeg, via mine personlige historier og tanker, kan nå ud til folk, som har det på samme måde som jeg havde, og til tider har, og vise, at det kan lade sig gøre.