Kan man gøre en forskel som frivillig?

11. december 2017, 12:11   |    

Halløj! Så blev det tid til en lille nyhed fra mig, eller rettere en mindre fortælling.

Siden jeg blev frivillig i foreningen har mit liv ændret sig, ganske voldsomt, men på den mest positive måde. Med til historien hører en lille anekdote. Da jeg i sin tid kontaktede foreningen, fuld af desperation, afmagt og fortvivlelse havde jeg en tanke om at jeg ”bare” ville stille mig til rådighed for foreningen – men jeg skulle IKKE være medlem! – For den type menneske er jeg slet ikke.

Men jeg blev klogere, for medlem det blev jeg. Det har jeg aldrig fortrudt, for gennem mit frivillige arbejde har jeg gang på gang mødt de mest fantastiske mennesker, unge som gamle. Og alle har gået med den samme bekymring og tanke ”jeg er alene i det her, det er kun mig, der har det sådan her!”

Men det er du ikke, det er jeg ikke, det er vi ikke – vi er ikke alene. Det kan godt føles sådan, når huden klør, og man ikke har talt med nogen om det. Eller når man står i svømmehallen, for børnenes skyld, og tænker at ALLE kigger på én. Men tro mig når jeg siger, du er er ikke alene.

Vi er mange, der har det som dig, vi har mange af de samme bekymringer som dig. Jeg kan ikke tale for alle, men for mig hjalp det at tale med andre, og endnu mere at holde foredrag eller deltage i arrangementer. Jeg har fundet en sag jeg brænder for. Psoriasis er ikke en sygdom du har alene, du deler den med 165.000 andre, og INGEN skal gå med det alene.

Hjælp mig med at hjælpe andre, og meld dig ind i foreningen. Snak med dine venner og familie også, man behøver ikke have psoriasis for at hjælpe, men er du medlem så hjælper du mere end du aner.

Se filmen, hvor jeg fortæller om mit liv med psoriasis nedenfor:

Alt det bedste
Søren