Blog med PF

Vi har på utallig opfordring og research fundet frem til, at det folk læser mest, når de googler sygdomsområder er blogs, da det er autentisk og ærligt skrevet. Vi har derfor integreret et blogger univers her på siden. Bloggene er et tilbud om et fællesskab, som ikke nødvendigvis er fysisk, men som du kan have på dine egne præmisser. Vi glæder os til at dele blogs med dig.

Hvad er en blog
Og hvad er så egentlig en 'blog'? Og hvorfor er blogs relevant for vores forening? Overordnet set er en blog en hjemmeside som opdateres jævnligt og kan fungere som en form for dagbog eller social platform, hvor enkeltpersoner eller grupper kan dele og skrive om en interesse, passion, et bestemt emne el.lign.

Formidler hverdagens udfordringer
Psoriasisforening vil bruge blogs skrevet af psoriasisramte til at formidle alle de ting som ingen fagfolk og ingen udeforstående nogensinde vil kunne formulere. Det er hverdagen, de daglige tanker, frustrationer, glæder, udfordringer, muligheder og situationer som både er helt individuelle, men samtidig genkendelige for livet med psoriasis.

Håbet er, at vi med psoriasisbloggen kan åbne op for, at bloggeren får en unik mulighed for at dele alt fra de mest personlige til de helt overordnede tanker om psoriasis og læseren på daglig, ugentlig eller månedlig basis kan læse sig ind i et fællesskab og tage del i dialogen.

Vi håber, at det kan være med til at give, både bloggere og læsere, en uvurderlig gave i form af genkendelighed, et frirum og et sted, hvor man kan være tilskuer til et liv som man måske i virkeligheden kan se sig selv i.

Hvem er bloggeren
Bloggerne repræsenterer både mænd og kvinder i alle aldersgrupper og de har alle frie tøjler ift. deres egen blog til at skrive alt, hvad der falder dem ind. Udgangspunktet er psoriasis, men som alle psoriasisramte og pårørende - heldigvis - ved, så er der meget mere end en diagnose i et "psoriasisliv". Der vil derfor også være plads til at skrive om alt andet mellem udbrud, skæl og kløe. Denne frihed hos bloggerne skulle gerne give et helt unikt og autentisk indblik, som vi er stolte af at kunne præsentere. Der kommer også til at være gæstebloggere, der er pårørende, medarbejdere, fagpersoner og ambassadører.

Dit liv er mindst lige så godt med psoriasis. Og måske endda vise, at den styrke som man får med i diagnosegave kan gøre os, som patienter, stærkere end de fleste andre - i alle livets henseender.

Og til slut - hvorfor var det så lige, at det her er vigtigt for foreningen? Hvorfor er det vigtigt for dig?
Det er vigtigt, fordi det er patienterne og medlemmernes, egen stemme som hér får muligheden for at komme til udtryk. Det er måske ikke alle ting du, som læser, vil kunne relatere til eller overhovedet lige synes er relevant.

Pointen er blot, at vi kan, og skal, bruge hinanden langt mere ift. vores eget individuelle forhold til vores sygdom. For det er muligt! Den følelse som det giver at kunne se sig selv igennem en andens oplevelser og vide at "Hey! Du er ikke alene! Vi deler din frustration, din glæde og dine tanker". Netop det tror vi på kan gøre helt uvurderlige underværker. Det vil KUN styrke vores medlemmer.