Weekendkursus for børn og forældre om psoriasis

24. maj 2019, 17:00 - 25. maj 2019, 19:00

Har du et barn med psoriasis? Så tag familien med på dette weekendkursus, hvor I får masser af viden om psoriasis, behandling og livsstil, og dit barn får oplevelser med andre børn, der også har pletter på huden.

Når et barn har psoriasis, er det hele familien, der lever med sygdommen. Måske er diagnosen stillet for nyligt, eller savner du viden og erfaringsudveksling med andre forældre? Så er du og din familie inviteret til weekendkursus om psoriasis.

PsoBørns arrangementer skaber et fællesskab for børn med psoriasis og deres forældre. Et sted hvor familier kan blive klogere på psoriasis, sig selv og knytte nye venskaber og etablere et netværk. Programmet er typisk bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter, der er tilpasset både børn og forældre.

Det endelige program sendes ud inden opholdet, men herunder kan du læse om weekendens indhold og praktiske informationer.

Weekendens indhold
Fredag i tidsrummet kl. 17-18.30 mødes vi og tjekker ind. Herefter spiser vi aftensmad sammen og hører om PsoBørn og om lørdagens program. 

Lørdag vil der være oplæg om psoriasis og behandlingsmuligheder. Vi vil høre om livsstil – herunder kost og motion, og der vil være tid til at stille spørgsmål. 

Sideløbende er der aktiviteter tilpasset børnene, fx er der mulighed for en tur i vandland. 

Vi slutter dagen af med at spise aftensmad sammen ved 19-tiden og siger tak for denne gang.

Praktiske oplysninger

Dato: fredag-lørdag den 24.-25. maj 2019
Tid: Check-in fredag fra kl. 17. Afrunding lørdag kl.19. 
Sted: Danhostel Fredericia, Vestre Ringvej 98, 7000 Fredericia. 
Tilmelding: Du tilmelder dig og din familie ved at sende en mail til Annette Blichfeldt, på ab@psoriasis.dk, hvor du oplyser navn og alder på dem, der deltager. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig.
Pris: Det koster 150 kr. pr. person at deltage, og beløbet dækker oplæg, overnatning og forplejning. 
Yderligere information: Følg med på hjemmesiden og på Facebook. Tilmeldte vil løbende modtage information om turen på mail. 

Om PsoBørn

PsoBørn er Psoriasisforeningens udvalg for børn med psoriasis og deres forældre. Udvalget arbejder for at forbedre vilkårene for de 40.000 børn med psoriasis og deres familier i Danmark. Når et barn har psoriasis, er det hele familien, der lever med sygdommen. Derfor arbejder de frivillige forældre i PsoBørn-udvalget med tiltag, aktiviteter og indsatser, der skal gøre det nemmere at leve med psoriasis i familien.

Del siden:

Tilmeld dig her!

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig.

Du tilmelder dig og din familie ved at sende en mail til Annette Blichfeldt, på ab@psoriasis.dk, hvor du oplyser navn og alder på dem, der deltager.