Følg myndighederne!

OBS. Selvom vi vil gøre vores bedste for at formidle den nyeste information om corona-situationen af betydning for dig med psoriasis i hud og led, vil vi opfordre til at følge myndighedernes anbefalinger, der som udgangspunkt vil være de mest opdaterede.

Hold dig opdateret på www.coronasmitte.dk

PsoBørn:
Børneweekend for børn og forældre med fokus på psoriasis

030-20 - Tinkerup Strandvej 8, Gilleleje   |   30. oktober 2020, 15:00 - 1. november 2020, 14:00

Har du et barn med psoriasis? Så tag familien med på dette weekendkursus, hvor I får masser af viden om psoriasis, behandling og livsstil, og dit barn får oplevelser med andre børn, der også har pletter på huden.

Når et barn har psoriasis, er det hele familien, der lever med sygdommen. Måske er diagnosen stillet for nyligt, eller savner du viden og erfaringsudveksling med andre forældre? Så er du og din familie inviteret til weekendkursus om psoriasis.

PsoBørns arrangementer skaber et fællesskab for børn med psoriasis og deres forældre. Et sted hvor familier kan blive klogere på psoriasis, sig selv og knytte nye venskaber og etablere et netværk. Programmet er typisk bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter, der er tilpasset både børn og forældre.

PsoBørn holdt i maj 2019 et lignende arrangement, hvor der deltog børn i alderen 8-15 år. Weekenden var en kæmpe succes fx - svarede alle forældrene, at de klart vil anbefale weekenden til andre forældre. Børnene selv sagde efter weekenden:

- Fantastisk 1000 tak vi ses næste gang.

- Efter jeg har hørt skoleforedraget, kunne jeg godt tænke mig, at få dem ud på min skole.

Det endelige program sendes ud inden opholdet, men herunder kan du læse om weekendens indhold og praktiske informationer.

Weekendens indhold
Fredag fra klokken 15.00 kan vi tjekke ind i de veludstyrede huse med plads til 3-4 personer pr. hus i Kysthusene i Gilleleje. Se www.kysthusene.dk. Inden vi mødes og spiser fælles aftensmad kl. 18.30 kan I benytte jer af faciliteterne på stedet med bl.a. svømmehal, bordtennis og legeplads. Efter aftensmaden hører vi om PsoBørn, hinanden og om weekendens program i et af konferencelokalerne.

Lørdag vil der være oplæg om psoriasis og behandlingsmuligheder ved en hudlæge og sygeplejerske og smøring af pletterne på krop og i hovedbund med guide fra sygeplejersken.

Søndag skal vi høre om kost ved en ernæringsekspert, og et oplæg ved en patient coach med fokus på en positivt håndtering af at leve med en kronisk sygdom. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Begge dage vil der være fælles aktiviteter tilpasset børnene samt mulighed for på egen hånd at benytte stedets faciliteter når vi ikke har en skemalagt aktivitet eller et foredrag. Nærmere detaljer følger efter tilmelding.

Vi slutter søndagen af med at spise frokost sammen, og siger tak for denne gang. I vil modtage en goodiebag med mange spændende produkter.

Pris og praktiske informationer
Weekenden afholdes den 17.-19. april 2020 i Kysthusene i Gilleleje. Det koster 200 kr. pr. person at deltage, og beløbet dækker oplæg, to overnatninger og forplejning.
Du tilmelder dig og din familie ved at sende en mail til Annette Blichfeldt, på ab@psoriasis.dk, hvor du oplyser, navn og alder på dem der deltager. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Vi behandler tilmeldinger løbende. Din tilmelding er endeligt godkendt, når du har gennemført din betaling og modtaget en bekræftelsesmail.

Opsummering af fakta
Dato:
fredag-lørdag den 17.-19. april 2020
Tid: Check-in fredag fra kl. 15.00. Afrunding søndag efter frokost 
Sted: Kysthusene, Tinkerup Strandvej 8, Gilleleje. Læs mere om stedet på www.kysthusene.dk
Tilmelding: Du tilmelder dig og din familie ved at sende en mail til Annette Blichfeldt, på ab@psoriasis.dk, hvor du oplyser navn og alder på dem, der deltager. Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig. Tilmeldingsfristen er 1. marts.
Pris: Det koster 200 kr. pr. person at deltage, og beløbet dækker oplæg, to overnatning og forplejning. 
Yderligere information: Følg med her på hjemmesiden og på Facebook. Tilmeldte vil løbende modtage information om turen på mail. 

Om PsoBørn

PsoBørn er Psoriasisforeningens udvalg for børn med psoriasis og deres forældre. Udvalget arbejder for at forbedre vilkårene for de 40.000 børn med psoriasis og deres familier i Danmark. Når et barn har psoriasis, er det hele familien, der lever med sygdommen. Derfor arbejder de frivillige forældre i PsoBørn-udvalget med tiltag, aktiviteter og indsatser, der skal gøre det nemmere at leve med psoriasis i familien.

Arrangementer udskydes

Alle Psoriasisforeningens aktuelle arrangementer udskydes pga. corona-virus i første omgang til efter påske, tidligst 14. april. Vi tager løbende bestik af situationen og udskyder fx yderligere hvis nødvendigt. Hold dig opdateret på hjemmesiden, tilmeldte får direkte besked. 

Læs mere her