PsoUng:
Kom til ungeweekend med kuraften

8. november 2019, 17:00 - 10. november 2019, 10:00

Vil du gøre noget godt for dig selv og din psoriasis? Og har du samtidig mod på at møde andre, der ved, hvordan det er at være ung med psoriasis? Så er du inviteret til ungeweekend i Middelfart til november, hvor du vil få masser af viden og gode oplevelser, blandt andet skal vi pleje krop og sind med en lækker kuraften.  


En weekend med mennesker, du ikke kender, lyder måske lidt overvældende - men spring ud i det, så lover vi, du ikke vil fortryde det. PsoUng er nemlig klar med endnu en forrygende weekend den 8. til 10. november, denne gang i Middelfart og med en kuraften på programmet.

Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Programmet vil være fyldt med masser af viden og erfaringsudveksling, spændende aktiviteter, sjov og hygge. Og du vil møde andre, der ved, hvordan det er at leve med psoriasis.

Det endelige program sendes ud til deltagerne i god tid inden turen, men herunder kan du læse det foreløbige program og praktiske oplysninger.

Masser af vigtig viden og et stærkt socialt fællesskab
PsoUngs arrangementer skaber et fællesskab for unge med psoriasis. Et sted hvor unge kan blive klogere på livet med sygdommen og på sig selv og efterfølgende vende tilbage til hverdagen med fornyet viden, indsigt og energi – og nye venskaber. De unge tager ansvar for fællesskabet og får alle med, ældre som yngre, gengangere som nye ansigter.

Programmet på hver ungeweekend er bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter med fokus på livet med psoriasis. 

Foreløbigt program
Vi ankommer fredag aften, hvor vi starter med at tjekke ind og finde vores værelser og spiser aftensmad sammen på stedet. PsoUng byder velkommen og holder et kort oplæg om deres arbejde, og vi slapper af og hygger resten af aftenen. 

Lørdag har vi oplæg med en hudlæge og spændende aktiviteter om eftermiddagen, blandt andet en kuraften ved Dronning Dorotheas Badstue (læs om kurstedets spændende faciliteter her), hvor vi har stedet for os selv og også spiser middag. Søndag spiser vi morgenmad, tjekker-ud og laver en kort opsamling, før vi siger tak for denne gang - og på gensyn.

Vi glæder os til en skøn weekend i det bedste selskab!
See you og kram fra PsoUng

PS. Er du ny og derfor ikke medlem? Så er du også meget velkommen på ungeweekenderne (til samme lave pris, hvis du ikke har været med før), hvor du vil høre mere om foreningens arbejde og services og få tilbud om medlemskab.

 

Praktiske oplysninger

Dato: fredag-søndag den 8.-10. november 2019
Tid: Check-in fredag mellem kl. 17-18.15. Check-ud søndag formiddag. 
Sted: Sund & Skov, Oddevejen 8, 5500 Middelfart. 
Tilmelding: Tilmeld dig på mail til ungekoordinator Puk på phh@psoriasis.dk. Skriv i din tilmelding gerne et par ord om dig selv og din interesse for at deltage: navn, alder, by, diagnosetidspunkt og sværhedsgrad af din psoriasis/-gigt.
Pris: Det koster kun 200 kr. at deltage, som medlem af Psoriasisforeningen. Beløbet dækker transport på turen, overnatning og forplejning. Der er desuden mulighed for at få refunderet sine transportomkostninger til og fra arrangementet. 
Yderligere information: Følg med på hjemmesiden og på Facebook. Tilmeldte vil løbende modtage information om turen på mail. 

Om PsoUng og ungeweekender

Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Ingen ung skal være alene med psoriasis. Det er PsoUngs ambition. Vi arrangerer indsatser og aktiviteter for unge med psoriasis i hele landet. Det er en bred målgruppe, men der opstår et helt særligt fællesskab, når unge på tværs af alder udveksler erfaringer, tanker og følelser om livet med psoriasis. Der træder aldersforskellen helt i baggrunden.

Del siden:

Tilmeld dig her!

Skynd dig at springe til, det koster 200 kr., men der er kun 15 pladser.

Tilmeld dig hos ungekoordinator Puk på phh@psoriasis.dk.

Du er også velkommen til at ringe til Puk for at høre mere om ungeweekenden på telefon 30 73 97 98. 

Tilmeldingsfristen er onsdag den 9. oktober.

Du er tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig, vil du på mail løbende modtage mere information om weekenden, praktiske informationer samt det fulde program, når det er klar.

 

Ikke medlem?

Så er du velkommen til at komme med og få en smagsprøve på foreningens services og tilbud om medlemskab. Har du været med tidligere, og ønsker du at komme med igen, så kræver det, at du bliver medlem.

Som medlem får du vores medlemsmagasin, adgang til vores rådgivning samt en række services, arrangementer, fordele og rabatter. Er du studerende, så har vi et billigt studiemedlemskab. Læs mere om medlemskab her.