PsoUng:
Kom til UngeWeekend

10. maj 2018, 17:00 - 13. maj 2018, 12:00

Kom til ungeweekenden for Psoriasisforeningens unge medlemmer mellem 15-35 år.
Ungeafdelingen afholder to arrangementer om året og dette arrangement har fokus på en helhedsorienteret behandling – og der er så meget vi selv kan gøre.

Program for ungeweekenden på Læsø
Torsdag mødes vi ved færgen i Frederikshavn og sejler sammen til Læsø sen eftermiddag. Vi finder vores værelser på vandrehjemmet og PsoUng byder velkommen og holder et kort oplæg om deres arbejde.

Fredag står på Læsø Kur, hvor der er mulighed for at benytte Læsø Kurs faciliteter, der er sammensat specielt til at behandle psoriasis. Vi hører et oplæg om stedet, behandlingsmulighederne og deres helhedsorienterede tilgang til behandling. Vi laver mad sammen, der er god for psoriasissen evt. med en diætist, der er specialiseret i at
lave kostplaner til mennesker med psoriasis.

Lørdag er der workshop, hvor I kan være med til at skabe den perfekte efterskole/højskole på Læsø. Turen går også til saltsyderiet på Læsø og vi cykler en tur på den flade smukke ø. Der er også mulighed for at benytte Læsø Kur og være med til aquafitness.

Søndag siger vi farvel og tager med færgen om morgenen.

Det endelige program sendes ved tilmeldelsen.

Praktisk
Dato: den. 10.-13. maj 2018.

Hvor: Vandrerhjemmet, Det gamle Elværk, Lærkevej 6, 9940 Læsø. Vi bor to eller fire på værelserne – enten i enkeltsenge eller køjesenge. Der er håndklæder og sengetøj.

Pris: Som medlem koster det kun 500 kr. for hele turen, transport og forplejning. Betal via MobilePay på 21716314. Arrangementet er støttet af Læsø kommune og Læsø Kur.

Tilmelding: Der er tilmeldingsfrist inden den 12. april… MEN der er kun 20 pladser, så skynd dig at sende en mail til foreningens ungeansvarlige, Puk Holm Hansen på phh@psoriasis.dk. 

Vi glæder os til en lang weekend i det bedste selskab.

Klik på vandrehjem og  Læsø Kur for at læse mere.Tilmeld dig også eventen på facebook ved at klikke her. 

See you og kram fra PsoUng
Psoriasisforeningens ungeudvalg

 

Del siden:

Tilmeld dig her!

Skynd dig at springe til,
der er kun 20 pladser.

Tilmeld dig hos Puk Holm Hansen på mail phh@psoriasis.dk 

Tilmeldingsfristen er onsdag den 12. april. Du er tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelsesmail.