PsoUng:
Kom til ungeweekend med bridgewalking

3. maj 2019, 17:00 - 5. maj 2019, 10:00

Er du klar på en udfordring, og har du samtidig lyst og mod på at møde andre, der ved, hvordan det er at være ung med psoriasis? Så er du inviteret til ungeweekend i Middelfart til maj, hvor du vil få masser af viden og gode oplevelser, blandt andet skal vi op at gå på den gamle lillebæltsbro! 

Så er PsoUng klar med endnu en fed weekend den 3. til 5. maj 2019, denne gang i Middelfart og med bridgewalking på programmet. Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Programmet vil være fyldt med masser af viden og erfaringsudveksling, spændende aktiviteter, sjov og hygge. Og du vil møde andre, der ved, hvordan det er at leve med psoriasis.

En weekend med mennesker, du ikke kender, lyder måske lidt overvældende. Men har du mod på at tage af sted, så lover vi, du ikke vil fortryde det.

PsoUngs arrangementer skaber et fællesskab for unge med psoriasis. Et sted hvor unge kan blive klogere på livet med sygdommen og på sig selv og efterfølgende vende tilbage til hverdagen med fornyet viden, indsigt og energi – og nye venskaber. Programmet på hver ungeweekend er bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter med fokus på livet med psoriasis. 

Program for ungeweekenden 
Det endelige program sendes ud til deltagerne i god tid inden turen, men herunder kan du læse det foreløbige program og praktiske oplysninger.

Vi ankommer fredag aften, hvor vi starter med at tjekke ind og finde vores værelser og spiser aftensmad sammen på stedet. PsoUng byder velkommen og holder et kort oplæg om deres arbejde, og vi slapper af og hygger resten af aftenen. 

Lørdag har vi oplæg om formiddagen og spændende aktiviteter om eftermiddagen, blandt andet bridgewalking på den gamle lillebæltsbro. Om aftenen hygger vi og spiser en god middag, måske i byen. Søndag spiser vi morgenmad, tjekker-ud og siger tak for denne gang - og på gensyn.

Vi glæder os til en skøn weekend i det bedste selskab!
See you og kram fra PsoUng

Praktiske oplysninger

Dato: fredag-søndag den 3.-5. maj 2019
Tid: Check-in fredag mellem kl. 17-18.15. Check-ud søndag formiddag. 
Sted: Sund & Skov, Oddevejen 8, 5500 Middelfart. Vi bor to og to. Der er håndklæder og sengetøj. 
Tilmelding: Tilmeld dig på mail til ungekoordinator Puk på phh@psoriasis.dk. Skriv i din tilmelding gerne et par ord om dig selv og din interesse for at deltage.
Pris: Det koster kun 200 kr. at deltage, som medlem af Psoriasisforeningen. Beløbet dækker transport på turen, overnatning og forplejning. Der er desuden mulighed for at få refunderet sine transportomkostninger til og fra arrangementet. 
Yderligere information: Følg med på hjemmesiden og på Facebook. Tilmeldte vil løbende modtage information om turen på mail. 

Om PsoUng og ungeweekender

Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Ingen ung skal være alene med psoriasis. Det er PsoUngs ambition. Vi arrangerer indsatser og aktiviteter for unge med psoriasis i hele landet. Det er en bred målgruppe, men der opstår et helt særligt fællesskab, når unge på tværs af alder udveksler erfaringer, tanker og følelser om livet med psoriasis. Der træder aldersforskellen helt i baggrunden.

Del siden:

Tilmeld dig her!

Skynd dig at springe til, der er kun 15 pladser.

Tilmeld dig hos ungekoordinator Puk på phh@psoriasis.dk. Du er også velkommen til at ringe til Puk for at høre mere om ungeweekenden på tlf. 30 73 97 98. 

Tilmeldingsfristen er onsdag den 3. april. Du er tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig, vil du på mail løbende modtage mere information om weekenden, praktiske informationer samt det fulde program, når det er klar.