PsoUng:
Ungeweekend med masser af viden og hygge

022-20 - Fredericia   |   13. november 2020, 17:00 - 15. november 2020, 10:00

Vil du gøre noget godt for dig selv og din psoriasis? Og har du samtidig mod på at møde andre, der ved, hvordan det er at være ung med psoriasis? Så er du inviteret med på ungeweekend i Fredericia, hvor du vil få masser af viden og gode oplevelser. OBS. program foreløbigt. 

En weekend med mennesker, du ikke kender, lyder måske lidt overvældende - men vi kan love dig, det er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for. PsoUng er nemlig klar med endnu en forrygende weekend den 13. til 15. november, denne gang i Fredericia og med bl.a. bowling og streetfood på programmet. 

Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Programmet vil være fyldt med masser af viden og erfaringsudveksling, spændende aktiviteter, sjov og hygge. 

Program for weekenden
Det endelige program sendes ud til deltagerne i god tid inden turen, men herunder kan du læse det foreløbige program og praktiske oplysninger.

Vi ankommer fredag aften, hvor vi starter med at tjekke ind og finde vores værelser og spiser aftensmad sammen på stedet. PsoUng byder velkommen og holder et kort oplæg om deres arbejde, og vi slapper af og hygger resten af aftenen. 

Lørdag har vi oplæg med en hudlæge og spændende aktiviteter om eftermiddagen, blandt andet en bowling og streetfood. Søndag spiser vi morgenmad, tjekker-ud og laver en kort opsamling, før vi siger tak for denne gang - og på gensyn.

Pssst! Er du ny og derfor ikke medlem? Se boksen nederst på siden for et godt tilbud. 

Praktiske oplysninger:
Dato:
fredag-søndag den 13.-15. november 2020
Tid: Check-in fredag mellem kl. 17-18.15. Check-ud søndag formiddag. 
Sted: Fredericia Hotel (Best Western), Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia. Vi bor to og to, der er håndklæder og sengetøj. 
Tilmelding: Tilmeld dig senest onsdag 14. oktober på mail til ungekoordinator Puk på phh@psoriasis.dk. Skriv i din tilmelding gerne et par ord om dig selv og din interesse for at deltage: navn, alder, by, diagnosetidspunkt og sværhedsgrad af din psoriasis/-gigt.
Pris: Det koster kun 200 kr. at deltage, som medlem af Psoriasisforeningen. Beløbet dækker transport på turen, overnatning og forplejning. Der er desuden mulighed for at få refunderet sine transportomkostninger til og fra arrangementet. 
Yderligere information: Følg med på hjemmesiden og på Facebook. Tilmeldte vil løbende modtage information om turen på mail. 

Ikke medlem? Godt tilbud

Ungeweekenden er et særligt tilbud for medlemmer af Psoriasisforeningen. Men som noget nyt kan du nu melde dig ind med det samme og få første ungeweekend med i prisen til kun 300 kr. i alt. Det er billigere end et års alm. medlemskab. 

Kontakt vores medlemssekretær Annette for at gøre brug af tilbuddet på ab@psoriasis.dk eller tlf. 36 38 85 95 - så snart du har fået en bekræftelse fra hende, tildeles du en plads på ungeweekenden, og når du har betalt, er din tilmelding endeligt bekræftet. 

Tilmeld dig her!

Skynd dig at springe til, der er kun 15 pladser.

Tilmeld dig hos ungekoordinator Puk på phh@psoriasis.dk.

Du er også velkommen til at ringe til Puk for at høre mere om ungeweekenden på telefon 30 73 97 98. 

Tilmeldingsfristen er onsdag den 14. oktober 2020.

Du er tilmeldt, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig, vil du på mail løbende modtage mere information om weekenden, praktiske informationer samt det fulde program, når det er klar.

 

Om PsoUng og ungeweekender

Ingen ung skal være alene med psoriasis. Det er PsoUngs ambition. Vi arrangerer indsatser og aktiviteter for unge med psoriasis i hele landet. PsoUngs arrangementer skaber et fællesskab for unge med psoriasis. Et sted hvor unge kan blive klogere på livet med sygdommen og på sig selv og efterfølgende vende tilbage til hverdagen med fornyet viden, indsigt og energi – og nye venskaber.

Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Programmet på hver ungeweekend er bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter med fokus på livet med psoriasis.