PsoUng:
Kom til Julebanko

Blekingeboulevard 2, Taastrup   |   6. december, 18:00 - 21:00

Gå ikke glip af den hyggeligste aften til julebanko med Psoriasisforeningens ungeudvalg.
Vi skal hygge os med let aftensmad, gode snakke, julesnacks og meget mere - og selvfølgelig vaskeægte bankospil med fede præmier.

Har du aldrig været med til et PsoUng arrangement, så er det nu, du skal springe til – og få mulighed for at møde andre, der ved, hvordan det er at være ung med psoriasis.

Du får også et indblik i PsoUng-udvalgets arbejde, og hvordan vi kæmper for alle unge med psoriasis i Danmark. Og så vil vi selvfølgelig gerne høre dig, hvad du synes, der mangler fokus på for unge med psoriasis. Du kan også høre mere om at blive frivillig i den fedeste forening.

Så skynd dig at melde til, aftenen bliver ikke den samme uden dig!

Pris og tilmelding:
Det koster gratis, ikke-medlemmer velkomne! :) Bare du tilmelder dig på forhånd til ungekoordinator Puk Holm Hansen phh@psoriasis.dk, senest tirsdag d. 27. november.

Vi glæder os til at møde dig.
Mange julehilsner fra PsoUng!

PS. Det er nemt at komme hertil, fx med tog eller s-tog til Høje Taastrup, og huset kan ses fra stationen (vi sender gerne et lille kort).

PPS. Hvad er PsoUng?
Ingen ung skal være alene med psoriasis. Det er PsoUngs ambition. PsoUng er Psoriasisforeningens ungeafdeling, vi skaber et fællesskab for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Et sted hvor unge kan blive klogere på livet med sygdommen og på sig selv og efterfølgende vende tilbage til hverdagen med fornyet viden, indsigt og energi – og nye venskaber. Vi arrangerer indsatser og aktiviteter for unge i hele landet. Skal du være med? Læs mere om PsoUng her https://www.psoriasis.dk/psoung

Del siden: