Kom til åbent arrangement om
psoriasis og psyken

Høje Taastrup   |   22. april, 13:00 - 16:00

Når kroppen er fyldt med psoriasis, eller leddene gør ondt på grund af psoriasisgigt, er det forståeligt - og meget almindeligt - at opleve perioder, hvor livet gør ondt. Det sætter et åbent-hus-arrangement om mental sundhed og psoriasis fokus på i Handicapsorganisationernes Hus i april.

Det at leve med en kronisk sygdom har store konsekvenser for livskvaliteten, og for mange tynges psyken af de mange forskellige udfordringer, der følger med. Den nordiske sammenslutning af psoriasisorganisationer, NORDPSO, afholder lørdag den 22. april kl. 13.00 et åbent arrangement om mental sundhed og kronisk sygdom, med fokus på psoriasis. Det er ungdomsrepræsentanterne i NORDPSO, der er gået sammen om at afholde arrangementet.

På dagen vil der blive sat fokus på psoriasis’ indvirkning på psyken. Det sker ved to foredragsholdere:

  • Thomas, psykolog og har selv psoriasis, som vil fortælle om egne oplevelser og sin professionelle viden om og erfaringer med mental sundhed og psoriasis. 
  • Søren, frivillig i Psoriasisforeningen, som vil fortælle om sine oplevelser og udfordringer i forhold til psoriasis og depression.  

 

Del siden:

Gratis
Åbent for alle
Tilmeld dig her

Arrangementet er åbent for alle og afvikles den 22. april kl. 13.00-16.00.

Sted: Handicaporganisationerne Hus, Blekinge Boulevard 2, Høje Taastrup.

Tilmelding skal ske til Puk Holm Hansen på mail phh@psoriasis.dk

For yderligere information kontakt venligst Puk Holm Hansen på:
Telefon 36 75 54 00 eller mail phh@psoriasis.dk