PsoUng:
Cafemøde for Unge

København   |   28. november, 18:00 - 20:00

PsoUng tester en ny type arrangement af: uformelle cafémøder, hvor både medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Vi mødes på en café (første gang i hovedstadsområdet) og får os en hyggesnak, deler erfaringer om det at være ung med psoriasis og psoriasisgigt, og hvad man ellers har på hjerte.

Har du aldrig været med til et PsoUng-arrangement før? Så spring ud i det, vi kan love dig, det bliver hyggeligt - også selvom du er helt ny og ikke kender nogen.

Du får mulighed for at hilse på foreningens PsoUng-udvalg, der arbejder for alle unge med psoriasis i Danmark og planlægger indsatser og arrangementer - og få indflydelse på, hvordan PsoUng kan gøre en forskel for dig. Du kan også høre mere om at blive frivillig.

TILMELDING SENEST TIRSDAG D. 26/11!
OBS. Det er gratis at deltage, men deltagere betaler selv for det, man køber på caféen. Af hensyn til planlægning og bestilling af bord, hvor vi alle kan sidde, skal du tilmelde dig hos ungekoordinator Puk på phh@psoriasis.dk. Du er også velkommen til at ringe til Puk på tlf. 30 73 97 98 for at høre mere.

Læs mere om PsoUng: www.psoriasis.dk/PsoUng

Del siden: