NYHED - Deltag i Webinar:
Lægefag aften

19. oktober, 20:00 - 21:30

Vil du gerne høre mere om psoriasis og om, hvordan du får et godt liv med sygdommen? Synes du også, der kan være lidt langt til foreningens arrangementer? Passer du ekstra godt på dig selv pga. af Corona situation i Danmark? Kunne du tænke dig at deltage i foredrag om psoriasis og møde andre i sammen båd, online, og høre hvordan de tackler sygdommen? Så er PsoNetværket online webinar måske lige noget for dig. 

Du kan være med til at skabe et helt nyt online netværk af andre ligesindede. Hvert webinar bliver tilrettelagt, så der er god tid til dialog og også til at lære hinanden at kende. Det er grundlaget for det gode netværk, som vi sammen vil prøve at skabe. 

Det er afgørende for netværket, at alle er åbne og fortrolige. Det bedste vil være, at du tilmelder dig alle fire arrangementer, så du er med hele vejen. 

Vi har sammensat en lille buket af arrangementer, som tidligere har være afholdt med stor succes. Det danner rammen for at skabe det gode netværk. Det andet af i alt fire arrangementerne er: 

Lægefaglig aften
Her får du mulighed for at høre om behandlinger og ikke mindst får du mulighed for at stille spørgsmål, der ikke var tid til i konsultationen. Foredragsholder er d.d. endnu ikke fastlagt. 
Dato: 19. oktober 2020
Tid: Kl. 20.00-21.30
Sted: Online
Adresse: online, hjemme ved din computer eller tablet.  
Forplejning: Du er velkommen til at drikke en kop kaffe, imens du lytter og deltager i debatten efterfølgende.
Pris: Det er gratis at deltage i alle fire webinarer, hvis du er medlem, det koster 300,- hvis du ikke er medlem. Det er gratis at deltage i et webinar, hvis du er medlem, og 125,- kr. hvis du ikke er medlem.
Tilmelding: Du kan tilmelde dig, senest en uge før arrangementet, til vores Landskontor hos Annette Blichfeldt telefon 36 75 54 00 eller på mail ab@psoriasis.dk, som registrerer din tilmelding og din eventuelle betaling, herefter vil du tilgå en web-adresse og en adgangskode, som er din entré til mødet. Der er tilmeldingsfrist den 15. oktober 2020. 
Yderligere information: Vi fremsender nærmere information om foredragsholdere, når vi modtager din tilmelding. Det er Formandskabet, der hver gang er vært.

Bliv medlem nu – og deltag i mødet her

 

Sæt X i kalenderen

De fire webinarer er: 

Lær din foreningen bedre at kende
Dato: 28. september 2020
Tid: Kl. 20.00-21.30
Sted: Online

Lægefaglig aften  
Dato: 19. oktober 2020
Tid: Kl. 20.00-21.30
Sted: Online

Det gode liv uden stress
Dato: 16. november 2020
Tid: Kl. 20.00-21.30
Sted: Online

Kost og trivsel
Dato: 14. december 2020
Tid: Kl. 20.00-21.30
Sted: Online