Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os

Børn og unge på klimabehandling

Det er med stor glæde at Danmarks Psoriasis Forening nu igen kan melde sig klar til at sende et børne-/ungdomshold på klimabehandling i Kibbutz Ein Gedi ved Det døde Hav i Israel.

Vi har lavet en aftale med "1 Bedre liv" som vil være rejsearrangør, og afrejsedatoen er den 27. marts 2013.

Vi har ansat Anne-Mette Hansen og Per Kunak Kristiansen, som har stor erfaring med børne-/ungeholdet, som vil støtte dig under hele opholdet, både hvad angår lektiehjælp, tilsyn og masser af kærlig pleje. Herudover vil du dagligt blive tilset af stedets sygeplejersker.

Anne-Mette Hansen 34 år og uddannet pædagog. Anne-Mette har siden 2008 været leder/pædagog for Danmarks Psoriasis Foreningen på behandlingsophold for Børn/Unge-holdet til Ein Gedi i Israel.

Per Kunak Kristiansen 56 år og er ligeledes uddannet pædagog – og psoriasispatient, og var med som leder i 2012.  

De unge mennesker vil under opholdet blomstre af selvværd og selvtillid, ved at deres psoriasis forsvinder for en periode, men også det de ikke er alene om deres kroniske hudsygdom.

I løbet af opholdet vil du udover den nødvendige behandling også få lov til at deltage i et par spændende udflugter.

Er du mellem 10 og 16 år og lider af psoriasis, som du godt kunne tænke dig at få lidt styr på, så skynd dig at kontakte din hudlæge, det er denne der skal stå for at visitere dig til et klimabehandlingsophold – Vi har nemlig stadig ledige pladser.

Vi kan fortælle dig, at alle tidligere deltagere har opnået et fantastisk flot behandlingsresultat og tilmed giver turen en rigtig god mulighed for at få nye gode venner, som har det ligesom dig.

Du kan roligt fortælle dine forældre, at vi nok skal passe godt på dig! Inden afrejsen vil der blive afholdt informationsmøde for alle deltagere med forældre. Er der noget du er i tvivl om, så ring endelig på telefon 36 49 02 28 eller mail på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer