Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os


Ny struktur

Email Udskriv

Landsmødet 2014 tog også hul på at modernisere strukturen i foreningen. Formålet var at sikre en billigere drift og en hurtigere beslutningsgang. En mindre arbejdsgruppe havde gjort et stort forarbejde, som gjorde at nogle af forslagene var lette at gå til.

 

En væsentlig ændring blev, at forretningsudvalget blev til et formandskab - altså en slankere daglig ledelse. Tidligere var der et forretningsudvalg (FU) med 5 medlemmer og nu er der et formandskab (FM) med 2 medlemmer (formand og næstformand), som i tæt samarbejde med lederen af landskontoret tager sig af den daglige drift og træffer de nødvendige beslutninger. Beslutningerne kan herefter træffes hurtigere og omkostninger til møder vil falde. Ligeledes skal der fremover kun afholdes et Hovedbestyrelsesmøde om året - mod hidtil 2 hvert år og dette årlige HB-møde skal også erstatte Landmødet. Om nødvendigt kan der afholdes et årligt formandsmøde.

Som en del af strukturdebatten blev der på landsmødet også drøftet, om der fremover skulle ansættes en lønnet landsformand eller en (lønnet) generalsekretær/direktør. Landsmødet besluttede, at formandsposten ikke skulle være aflønnet. Landsmødet genvalgte Jens Sloth Nielsen som Landsformand og Gitte Stærk som næstformand - begge uden modkandidater.

 

 


Side 1 ud af 4
Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer