Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Forskningsfonden

Forskningsfonden er en almennyttig fond, grundlagt i 1984 af Danmarks Psoriasis Forening. Fondens formål er gennem legater at udbygge, styrke og fremme forskning i psoriasis og psoriasisgigt.

Solid Egenkapital
Fondens egenkapital er i dag så solid, at afkastet fra formuen kan dække alle udgifter til drift og administration. Det betyder, at alle de penge, som fonden modtager i form af gaver og andre indtægter, går til forskning i psoriasis og psoriasisgigt.

Legater for over en halv mio. kroner
Forskningsfondens bestyrelse opererer uafhængigt af Danmarks Psoriasis Forening og bestemmer suverænt, hvilke forskningsprojekter, der skal gives penge til samt hvor store beløb, de enkelte projekter skal modtage. Fondens bestyrelse udbeges af Hovedbestyrelsen i Danmarks Psoriasis Forening. Højst to af bestyrelsens medlemmer på sidde i Hovedbestyrelsen for Danmaks Psoriasis Forening.

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer