Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
underthespotlight.dk
Følg Marianne, Dorthe, Christina, Jeanne, Benjamin og Heini i en dokumentar om livet med psoriasis og psoriasisgigt
Email Udskriv

Vestsjælland

Om kommende medlemsarrangementer samt bestyrelsens sammensætning.

Kære Medlemmer!
Siden sidst har kredsen gennemført en rigtig hyggelig tur til Tyskland – der var god opbakning og godt humør i bussen. De fleste fik talt lidt sammen og alle fik julehandlet det, de nu trængte til. Så til Jer der var med, vil vi gerne sige Jer tak for en super fornøjelig tur! Og til de af Jer, der desværre havde andre planer – I må med en anden god gang!

Det nye år vi har taget fat på, byder på nye opgaver og udfordringer. Dette er året, hvor Kreds Vestsjælland kan fejre fyrretyve års jubilæum! Fyrretyve år, hvor medlemmer og frivillige har tegnet denne Kreds. Dette markerer vi ved årets generalforsamling fredag den 28. februar på Holbæk Vandrehjem fra kl. 17.30 hvor selve generalforsamlingen starter. Vi forventer at kunne spise omkring kl. 19.00. I og med, at der er et jubilæums arrangement har vi i år ændret på menuen. Normalt til generalforsamlingen, serverer vi jo stegt flæsk og persillesovs, men denne aften bliver det en lækker 3-retters menu der vil blive serveret. I vil naturligvis alle modtage en invitation i nær fremtid og vi håbe, at rigtig mange vil komme og deltage i jubilæet.

Vi har talt meget frem og tilbage i bestyrelsen omkring fremtidige arrangementer for Jer medlemmer og vi må nok konstatere, at I ikke er interesserede i de sociale arrangementer. Dermed ikke sagt, at I ikke ønsker at være sociale, men der skal bare mere og andet til end det. Så fremadrettet vil det være faglige arrangementer kredsen vil stable på benene. Og så håber vi på samme interesse for det, som der tidligere har været.

På bestyrelsens vegne
Christina Larsen

Vestsjælland opfordrer hermed til at samkørsel til vores møder. Ideen er at medlemmer kan henvende sig, hvis de kan have en måske to personer med i bilen, hvis de deltager i vores møder. Dette kan hjælpe medlemmer der ikke har bil og som gerne vil deltage i medlemsmøder.


Kontakt til bestyrelsen kan ses nedenstående.

Bestyrelsen:
Du er også velkommen til at kontakte os, vi skal gøre, hvad vi kan for at hjælpe.

Formand: Christina M.L. Larsen, Havrevænget 16, 4173  Fjenneslev, 22 48 63 10, E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Kasserer: Lene Bødtker, Rønnebærvej 4, 4540 Fårevejle, 59 65 54 82, E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Øvrige bestyrelsesmedlemmer:
Maria Sehested Pedersen, Skolevænget 6, Knabstrup, 4440 Mørkøv, 59 27 07 09, E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Ole Rasmussen, Rs. Hansensvej 4, 4520 Svinninge, 22 48 63 10, E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Line Ancher, Ømarksvej 101, 4100  Ringsted, 28 18 28 65, E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Dorthe Kirk, Agersøvej 13, 4220  Kosør. 28 82 77 42, E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
Ib Nielsen, Sunesvej 14, St. tv., 4180  Sorø, 51 76 63 55
John Kristensen, Vestergade 7, 4270  Høng, 22 36 55 04, E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. (suppleant)
Bodil Pedersen, Bødstrupvej 25, 4270  Høng, 58 86 92 24, E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. (suppleant)

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer