Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Sydvestjylland

Kredsen informerer om kommende arrangementer.

Kære Medlemmer!
Sydvestjyllands Kredsen inviterer til foredrag og Julehygge mm.

Den 29 oktober 2014, på Verden Psoriasis Dag er kredsen ude på gaden og oplyse om hvordan det er at have psoriasis og/eller psoriasisgigt

Kredsen inviterer til foredrag den 11. november 2014 på Sydvestjyllands Efterskole.Sygehuspræst Annette Vinter Hedensted vil holde et levende og humoristisk foredrag.
Læs mere her.

Vi, bestyrelsen i Danmarks psoriasisforening, Sydvestjyllands Kredsen, har den store fornøjelse at invitere dig/jer til:
”Julehygge/erfaringsudvekslings aften”

Arrangementet finder sted:  mandag d. 24. nov. 2014 kl. 18.00 – 21.00 på FRISam, Banegårdsvej 45, Grindsted.

Har du noget ”på hjertet”, som du gerne vil ”dele” med andre medlemmer, er muligheden nu! Alle emner er relevante i forhold til psoriasis og psoriasisgigt.

Da Sydvestjyllands kredsen er vært med lidt mad og drikke, er tilmelding nødvendig på tlf. nr. 2235 3088 Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.   SENEST D. 20. NOV. 2014.

Venlig hilsen og på gensyn til årets sidste arrangement.
Bestyrelsen sydvestjyllands Kredsen.

Sydvestjyllands Kredsen afholder Generalforsamling d. 31. marts 2015 på Vindrosen i Ribe kl. 18.30, så sæt kryds i kalenderen.
Måske skal du være vores nye bestyrelsesmedlem ?


Kender vi din mail?

Vi efterlyser stadig mailadresser på vores medlemmer, vi har rigtig mange, men vil jo gerne have på alle, så kontakt Helle H Madsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , hvis du ønsker at modtage nyhedsmail.

Deltag i kredsens arbejde
Vi håber at se Jer til vores arrangementer, måske har du/I lyst til at deltage i Kredsens arbejde, for mere information kontakt da formand Henning Emil Hein på telefon 27 28 92 75.

Følg Sydvestjyllands Kredsen på Facebook.

Har du/I nogle gode ideer til aktiviteter hører vi gerne fra Jer.

Vi glæder os til at se dig/Jer.

På bestyrelsens vegne
Helle Hjortlund Madsen


Du/I er altid velkommen til at kontakt Sydvestjyllands Kredsens bestyrelse som er:
Formand: Henning Emil Hein, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 27 28 92 75
Kasserer/Lampeudlejer: Maja Lauridsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 22 35 30 88
Næstformand: Inger Jensen,  Telefon 51 52 84 72
Sekretær: Helle Hjortlund Madsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 50 53 42 70

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer