Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Sydvestjylland

Kredsen informerer om kommende arrangementer.

Kære Medlemmer!

Åbent Hus hos Vindrosen
25-04-2015, kl. 10.00-14.00, Frivillighuset Vindrosen, Exnersgade 4 i Esbjerg
Vi inviterer til åbent hus og byder på gratis brunch til de første 200 fremmødte. Her kan du møde de sociale foreninger og få mere at vide om deres mange aktiviteter i Esbjerg kommune og deltage i en foreningsquiz og vinde flotte præmier. Der vil være ansigtsmaling for børn og foredrag om Østbo’s og Klatterupkvarterets historie v. arkivchef Jørgen Dieckmann Rasmussen. Vi byder selvfølgelig også på gratis kaffe og kage i løbet af dagen og alle er velkomne.

Medlemsmøde
30-05-2015 kl. 11.30, ”Humlehaven” Rugårdsvej 51, Harndrup på Fyn.
Vi skal besøge Humlehaven som er en besøgshave. Humlehaven med sine 42 stænger er anlagt i to bede omkranset af lavendelhække. Mellem stængerne plantes hvert år ca. 300 georginer. Haven prydes hvert forår af blå iris og silkepæoner. Læs mere om haven www.humlemagasinet.dk. Tilmelding senest 13/5 på telefon/sms 22 35 30 88 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Mød os
31-07-2015, kl. 09.00-16.00, Ribe Dyrskue, Hovedengen i Ribe.
Mød din kreds på en synlighedsstand i Danmarks smukkeste og ældste by Ribe. Læs mere om skuet på http://www.jlbr.dk/Dyrskue

Der arbejdes på flere kommende arrangementer i skrivende stund, så glæd Jer. Der vil komme mere info pr. mail, og på her på hjemmeside under KredsNyt og facebook, som løbende vil blive opdateret.

Kender vi din mail?
Vi efterlyser stadig mailadresser på vores medlemmer, vi har rigtig mange, men vil jo gerne have på alle, så kontakt Helle H Madsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , hvis du ønsker at modtage nyhedsmail.

Deltag i kredsens arbejde
Vi håber at se Jer til vores arrangementer, måske har du/I lyst til at deltage i Kredsens arbejde, for mere information kontakt da formand Henning Emil Hein på telefon 27 28 92 75.

Følg Sydvestjyllands Kredsen på Facebook.

Har du/I nogle gode ideer til aktiviteter hører vi gerne fra Jer.

Vi glæder os til at se dig/Jer.

På bestyrelsens vegne
Helle Hjortlund Madsen


Du/I er altid velkommen til at kontakt Sydvestjyllands Kredsens bestyrelse som er:
Formand: Henning Emil Hein, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 27 28 92 75
Kasserer/Lampeudlejer: Maja Lauridsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 22 35 30 88
Næstformand: Inger Jensen,  Telefon 51 52 84 72
Sekretær: Helle Hjortlund Madsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 50 53 42 70

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer