Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Sydvestjylland

Kredsen informerer om kommende arrangementer.

Kære Medlemmer!

Efteråret er nu over os, men det betyder ikke at kredsen går i vinterhi. Kredsen har siden sidst deltaget i flere gode og spændende som ”Frivillighedsfesten 2015” den 25. september, som er en del af ”Frivillig Fredag”, den nationale frivillighedsdag i Danmark og sundhedsmessen ”Lev livet, det gør vi” i Esbjerg.

I løbet af efteråret vil vi byde ind med flere tiltag rundt i de 5 kommuner, som kredsen dækker.

I år er det 10 års jubilæum for Verdens Psoriasis Dag (VPD) den 29. oktober,  det vil kredsen naturligvis også være en del af i et regionssamarbejde. Læs meget mere om de nævnte  arrangementer på DPF’s hjemmeside under Kreds Nyt, eller følg Sydvestjyllands Kredsen på Facebook. I skrivende stund arbejdes der igen på at der afvikle en ”Julehygge/erfaringsudvekslingsaften”.

Besøg på TV-Syd
23-11-2015, kl. 18.30-21.15, Media Park 1, Kolding
Vi har i samarbejde med de øvrige kredse arrangeret et besøg på TV Syd. Vi håber at se nogle fra vores kreds til dette arrangement. Vi mødes på P-pladsen kl. 18.30. Program for aftenen lyder som følgende:

Kl. 18.45 Ankomst og præsentation af TV Syd og deres hverdag.
Kl. 19.30 Aftenens udsendelse – her serveres kaffe og kage
Kl. 20.15 Rundvisning i huset, bl.a. studie, redigeringslokaler, nyhedsredaktion
Kl. 21.15 Slut

I løbet af aftenen vil vi møde nogle af TVSyds medarbejdere i gang med aftenens nyheder. Arrangementet er gratis for medlemmer og for andre der ikke er medlemmer er prisen kr. 75,-. Tilmelding til Erik Berg, Sønderjyllandskredsen Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , mobil 23 27 97 21, hvor der oplyses hvilken kreds, man kommer fra, da vi har delt pladserne ligeligt mellem kredsene. Der er plads til max. 50 deltagere, så det er efter først til mølle princippet. Tilmelding senest den 21. oktober.

Julehyggeaften
24-11-2015, kl. 18.00, Frivilligcentret Fri Sam, Banegårdsvej 45B, Grindsted
Sydvestjyllands Kredsen inviterer til Udvekslings/julehygge aften for kredsens medlemmer. Der bydes på en let anretning, derfor tilmelding nødvendig tilmelding senest 22-11-2015 til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller på telefon 22 35 30 88.

Generalforsamling
07-03-2016, kl. 18.00, ”Huset frivilligcenter” Østergade 2, Vejen
Sydvestjyllands Kredsens Generalforsamling har den store glæde at have kommunikationsrådgiver Julie Emilie Petersen fra Landskontoret som gæst. Julie vil fortælle om sit arbejde inden for DPF, samarbejdet med relevante partner inden for sundhedssektoren. Julie er også ansvarlig for de frivillige foreninger og ungdomsudvalget PsoUng. Kom og hør meget mere om, hvad ildsjælen Julie har at fortælle om sit arbejder, til stor glæde og gavn for DPF’s medlemmer.

Julies motto: ”Sammen kæmper vi for at gøre en forskel og være en del af en bedre løsning”.

Tilmelding senest 04-03-2016 til  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. el. på telefon 22 35 30 88.

Vi håber I fortsat har lyst og mulighed for at deltage i og ved vores arrangementer, vi glæder os altid til at se dig, måske har du endda lyst til at gå ind i bestyrelses arbejdet i Sydvestjylland kredsen , du skal være så velkommen.

På bestyrelses vegne
Maja Lauridsen


Du/I er altid velkommen til at kontakt Sydvestjyllands Kredsens bestyrelse som er:
Formand: Henning Emil Hein, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 27 28 92 75
Kasserer/Lampeudlejer: Maja Lauridsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 22 35 30 88
Næstformand: Inger Jensen,  Telefon 51 52 84 72
Sekretær: Helle Hjortlund Madsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 50 53 42 70

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer