Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
underthespotlight.dk
Følg Marianne, Dorthe, Christina, Jeanne, Benjamin og Heini i en dokumentar om livet med psoriasis og psoriasisgigt
Email Udskriv

Sydvestjylland

Kredsen informerer om kommende arrangementer.

Kære Medlemmer!
Sydvestjyllands Kredsen inviterer til foredrag.

Foredrag "med høtyv og hjerteblod"
Vi har et foredrag med forfatter, studievært og foredragsholder Nis Boesdal med temaet: ”Med høtyv og hjerteblod” En underholdende og lærerig aften med plads til smil og eftertanke. Det sker den 8. maj kl. 19.00-21.30 Storm P-salen, Nørregade 19, Esbjerg. Pris: 50 kr. Tilmelding seneste den 30. april på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller 50 53 42 70.

Om foredraget
Nis Boesdal er en af landets hyppigt efterspurgte foredragsholdere omkring dansk historie, story Telling samt livskvalitet og humor, en underholdende og lærerig aften med plads til smil og eftertanke. Nis Boesdal har som forfatter, for længst rundet de første 50 bøger. Her iblandt romaner, digtsamlinger, teater, børnebøger, kogebøger og historiske fortællinger.

Nis Boesdal indledte karrieren som DR-medarbejder i 1977 og fire år senere blev han tilknyttet tv-programmerne i det, der dengang hed Provinsafdelingen. Her startede han bl.a. det faste program "Børn og børn imellem". I 1985 var han endvidere med til at starte Østjyllands Radios børneprogram "Koks i Komakassen". Siden blev han så vært i "Giro 413", "Go'Danmark", "Musikalske eventyr", "Hvem, hvad og hvor i Danmark", "P4panelet", "Danmarksmester" og "Formiddag på 4'eren". I 2008 blev Nis Boesdal tv-vært i DR1-programmet, "Formiddag med Nis Boesdal".
Dette foredrag arrangeres i samarbejde med andre foreninger.

Kender vi din mail?
Vi efterlyser stadig mailadresser på vores medlemmer, vi har rigtig mange, men vil jo gerne have på alle, så kontakt Helle H Madsen på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , hvis du ønsker at modtage nyhedsmail.

Deltag i kredsens arbejde
Vi håber at se Jer til vores arrangementer, måske har du/I lyst til at deltage i Kredsens arbejde, for mere information kontakt da formand Henning Emil Hein på telefon 27 28 92 75.

Følg Sydvestjyllands Kredsen på Facebook.

Har du/I nogle gode ideer til aktiviteter hører vi gerne fra Jer.

Vi glæder os til at se dig/Jer.

På bestyrelsens vegne
Helle Hjortlund Madsen


Du/I er altid velkommen til at kontakt Sydvestjyllands Kredsens bestyrelse som er:
Formand: Henning Emil Hein, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 27 28 92 75
Kasserer/Lampeudlejer: Maja Lauridsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 22 35 30 88
Næstformand: Anita Jakobsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 75 43 50 39
Sekretær: Helle Hjortlund Madsen, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , Telefon 50 53 42 70

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer