Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Sydøstjylland

Kredsen har lidt information om kommende arrangementer og nyttige links.

Kære Medlemmer!
Sydøstjyllandskredsen inviterer dig og din husstand til en hyggedag med øvrige medlemmer søndag, den 22. juni 2014 kl. 10.00.

Vi mødes i Skyttehushaven i Vejle, hvor kredsen er vært med rundstykker og kage. Af praktiske grunde vil vi be´ jer om selv at tage kaffe eller té med. Vi vil hygge os nogle timer over kaffen med snak om vores fælles hudsygdom - erfaringer - behandlingsmuligheder - gode idéer etc.. Der bliver sikkert også god mulighed for at tale om alt mulig andet, og en gåtur i haven er også muligt eller i skoven overfor, hvor Dyrhaven er.

Omkring kl. 12.00 vil vi køre til Økolariet i Vejle og besøge dette sted. Økolariet er et oplevelses- og videnscenter, hvor man kan få viden om natur, miljø, klima og energi. Der er dels flere faste udstillinger, dels særudstillinger og aktuelle udstillinger. Hver søndag kl. 14.00 - 14.30 inviterer Økolariet endvidere på gratis foredrag, arrangementer eller aktiviteter med efterfølgende gratis kaffe. Den 22. juni ingen undtagelse, hvor der er fodring af Økolariets dyr. Her har man mulighed for at komme med på en fodringsrunde til økolariets rotter i kloakken, fiskene i akvariet og bierne i bistadet, og samtidig høre om dyrenes liv i Økolariet.

Dette arrangement er mere af social karakter, men fordi vi har noget i støbeskeen omkring et besøg på hudafdelingen på Odense Universitetshospital til efteråret, vil vi jo gerne lave noget sammen med jer inden. Vi afventer blot en dato fra hospitalet.

Tilmelding til arrangementet bedes sendes på mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller opkald/sms til mobil 40 75 18 11 senest den 18. juni. I tilfælde af vedvarende regn aflyses arrangementet. Adressen på Skyttehushaven er Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle og Økolariet er Dæmningen 11, 7100 Vejle, www.okolariet.dk

Vi håber at se rigtig mange til en hyggedag.

På bestyrelsens vegne
Lisa Fürstenberg

Fra brev til mail
Det er blevet meget dyrt at sende post, derfor vil vi gerne opfordre jer til at oplyse jeres mailadresse til os, så vi fremover kan kommunikere til jer via mail, derved opnår vi en nemmere, hyppigere og billigere kontakt. Medlemmer uden e-mail vil selvfølgelig stadig blive kontaktet via brev. Vi håber at I er med på denne lille opgave og give og to minutter af jeres tid til at sende os en mail med jeres oplysninger til vores formand Lisa Fürstenberg på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . På forhånd tusind tak!


Nyttige links for mere information:
"Psoriasis - The Naked Truth" - en fotoudstillingen som blev lanceret først gang den 26. marts 2009 i Amsterdam. Siden har udstillingen været rundt i det meste af Europa og Mellemøsten – og Danmark i juli 2009 først på ”Halvandet” i København, senere gik turen til Vejle. Udstillingen er blevet til med midler fra Wyeth. Se http://www.psoriasisthenakedtruth.com/

LEARN Udstillingen blev lanceret første gang den 9. juni 2009 på Rådhuspladsen i København, hvor også Prinsesse Benedikte besøgte den. LEARN kommer til Danfoss Universe hen på foråret. LEARN er blevet til med midler fra Abbott. Se www.learnexpo.info.

Vi har fået et fantastisk samarbejde med Gigtforeningen Trekanten. Vi er fremover inviteret til deres
medlemsmøder – og de til vores. Se http://gigtforeningen.dk/lokale+aktiviteter/region+syddanmark/trekantsomr%c3%a5det.

"Tryghed i din behandling" er vigtig. Her er nyttige links fra et foredrag vi holdt i efteråret 2009. Det var en meget informationsrig aften, hvor spørgelysten var stor og hvor god viden blev videregivet. Foredraget er blevet til med
midler fra Wyeth.

1. http://min.medicin.dk/
2.http://laegemiddelstyrelsen.dk/da/topics/bivirkninger-og-forsoeg/bivirkninger (meld en bivirkning)
3. www.interaktionsdatabasen.dk
4. www.vifab.dk/ (naturlægemidler)
5. www.altomkost.dk/Kosttilskud/forside.htm

Foreningen har fået deres helt egne stjerne i ”Under the Spotlight”, som er et internationalt IFPA projekt. Benjamin, Marianne, Heini, Dorthe, Jeanne og Christina er vores helt egne ”Årgang O’er. Projektet er blevet til med midler fra Abbott. Se www.underthespotlight.com

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer