Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Sydøstjylland

Kredsen har lidt information om kommende arrangementer og nyttige links.

Kære Medlemmer!
Vi havde en hyggelig Generalforsamling i marts måned, men måtte desværre lave om på programmet, da deltagerantallet var for lille til at vi ville dække en udgift til oplægsholderen. Men en stor tak til jer, der mødte op. Referatet er sendt ud pr. mail.

Den 7. maj har vi den første træffetid i det nye Sundhedshus ved Kolding Sygehus. Det er fra kl. 15.00-17.00. Vi har fået et lokale, som vi deler med mange andre patientforeninger. Det er foreløbig den første torsdag hver måned, vi har lokalet. Derudover kan vi låne mødelokaler der til evt. regionsmøder og lokaler til foredrag til medlemsmøder, så vi ser frem til at gøre brug af huset.

Vores træffetid kan bruges af psoriasispatienter til at få en viden om vores forening – og eventuelt hjælpe dem med indmeldelse. Den kan også bruges af medlemmerne til gode råd om behandlingsmulighederne og kan være et træffested for at møde andre patienter. Her modtages også gerne idéer fra medlemmerne til foreningen. Hvad kan der være behov for, og hvilke problemstillinger ønskes hjælp til? Derfor håber vi, at mange af jer, vil lægge en tur forbi det nye Sundhedshus.

Medlemsmøde
30-05-2015 ”Humlehaven” kl. 11.30, Rugårdsvej 51, Harndrup på Fyn

Kredsen har i samarbejde med kredsene i vores Region Syddanmark arrangeret et fælles medlemsmøde, hvor vi skal besøge Humlehaven som er en besøgshave. Humlehaven med sine 42 stænger er anlagt i to bede omkranset af lavendelhække. Mellem stængerne plantes hvert år ca. 300 georginer. Haven prydes hvert forår af blå iris og silkepæoner. Læs mere om haven www.humlemagasinet.dk. Tilmelding senest 13/5 på telefon/sms 61 43 74 26 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvis I ikke har modtaget de to ovennævnte invitationer pr mail er I velkommen til at kontakte mig. Det kan skyldes, at den mailadresse vi har, ikke er opdateret. I kan skrive eller ringe til mig. Og til jer, der endnu ikke har opgivet en mailadresse, bedes I gøre dette for at få skrivelser fra os.

Vi glæder os til at se dig/jer.

På bestyrelsens vegne
Lisa Fürstenberg

Fra brev til mail
Det er blevet meget dyrt at sende post, derfor vil vi gerne opfordre jer til at oplyse jeres mailadresse til os, så vi fremover kan kommunikere til jer via mail, derved opnår vi en nemmere, hyppigere og billigere kontakt. Medlemmer uden e-mail vil selvfølgelig stadig blive kontaktet via brev. Vi håber at I er med på denne lille opgave og give og to minutter af jeres tid til at sende os en mail med jeres oplysninger til vores formand Lisa Fürstenberg på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . På forhånd tusind tak!


Nyttige links for mere information:
"Psoriasis - The Naked Truth" - en fotoudstillingen som blev lanceret først gang den 26. marts 2009 i Amsterdam. Siden har udstillingen været rundt i det meste af Europa og Mellemøsten – og Danmark i juli 2009 først på ”Halvandet” i København, senere gik turen til Vejle. Udstillingen er blevet til med midler fra Wyeth. Se http://www.psoriasisthenakedtruth.com/

LEARN Udstillingen blev lanceret første gang den 9. juni 2009 på Rådhuspladsen i København, hvor også Prinsesse Benedikte besøgte den. LEARN kommer til Danfoss Universe hen på foråret. LEARN er blevet til med midler fra Abbott. Se www.learnexpo.info.

Vi har fået et fantastisk samarbejde med Gigtforeningen Trekanten. Vi er fremover inviteret til deres
medlemsmøder – og de til vores. Se http://gigtforeningen.dk/lokale+aktiviteter/region+syddanmark/trekantsomr%c3%a5det.

"Tryghed i din behandling" er vigtig. Her er nyttige links fra et foredrag vi holdt i efteråret 2009. Det var en meget informationsrig aften, hvor spørgelysten var stor og hvor god viden blev videregivet. Foredraget er blevet til med
midler fra Wyeth.

1. http://min.medicin.dk/
2.http://laegemiddelstyrelsen.dk/da/topics/bivirkninger-og-forsoeg/bivirkninger (meld en bivirkning)
3. www.interaktionsdatabasen.dk
4. www.vifab.dk/ (naturlægemidler)
5. www.altomkost.dk/Kosttilskud/forside.htm

Foreningen har fået deres helt egne stjerne i ”Under the Spotlight”, som er et internationalt IFPA projekt. Benjamin, Marianne, Heini, Dorthe, Jeanne og Christina er vores helt egne ”Årgang O’er. Projektet er blevet til med midler fra Abbott. Se www.underthespotlight.com

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer