Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Sydøstjylland

Kredsen har lidt information om kommende arrangementer og nyttige links.

Kære Medlemmer!
I skrivende stund er vi i gang med forberedelserne til dette års generalforsamling, som finder sted den 10. marts i Fredericia. Vi håber at se rigtig mange medlemmer til en spændende aften.

Kredsen har i samarbejde med kredsene i vores Region Syddanmark arbejdet hen imod et par fælles medlemsmøde omkring smøreteknik. Glæd jer – det bliver allerede her i april og maj.

Medlemsmøde
11-04-2015, kl. 11.00-15.00, Rådhuset, Vesterled 8, Søndersø

Vi får besøg af sygeplejerskerne Annmarie Yde-Andersen og Katrine Lund-Hellden, som bl.a. skal fortælle os om:

- hvad indeholder helt almindelige fugtigheds- og fedtcremer
- hvordan smøres der med steroidcremer og D-vitaminholdige cremer
- hvordan behandles invers psoriasis og hårbundspsoriasis

Læs mere på vores hjemmeside om dagens indhold. Vi håber, der er nogen af jer der vil stille op og få smurt hårbund, herefter vil der være erfaringsudveksling og spørgsmål. Kl. 14.00 vil Lone Broholt Jensen fra LEO Pharma fortælle om QualityCare. I pausen vil der blive serveret sandwich og lidt at drikke, tilmelding skal derfor ske senest 1/4 2015 på telefon/sms 61 43 74 26 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Vi glæder os til at se dig/jer – Alle er velkomne!

Medlemsmøde
30-05-2015 ”Humlehaven” kl. 11.30, Rugårdsvej 51, Harndrup på Fyn

Vi skal besøge Humlehaven som er en besøgshave. Humlehaven med sine 42 stænger er anlagt i to bede omkranset af lavendelhække. Mellem stængerne plantes hvert år ca. 300 georginer. Haven prydes hvert forår af blå iris og silkepæoner. Læs mere om haven www.humlemagasinet.dk. Tilmelding senest 13/5 på telefon/sms 61 43 74 26 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Hvis I ikke har modtaget de to ovennævnte invitationer pr mail er I velkommen til at kontakte mig. Det kan skyldes, at den mailadresse vi har, ikke er opdateret. I kan skrive eller ringe til mig. Og til jer, der endnu ikke har opgivet en mailadresse, bedes I gøre dette for at få skrivelser fra os.

Vi glæder os til at se dig/jer.

På bestyrelsens vegne
Lisa Fürstenberg

Fra brev til mail
Det er blevet meget dyrt at sende post, derfor vil vi gerne opfordre jer til at oplyse jeres mailadresse til os, så vi fremover kan kommunikere til jer via mail, derved opnår vi en nemmere, hyppigere og billigere kontakt. Medlemmer uden e-mail vil selvfølgelig stadig blive kontaktet via brev. Vi håber at I er med på denne lille opgave og give og to minutter af jeres tid til at sende os en mail med jeres oplysninger til vores formand Lisa Fürstenberg på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . På forhånd tusind tak!


Nyttige links for mere information:
"Psoriasis - The Naked Truth" - en fotoudstillingen som blev lanceret først gang den 26. marts 2009 i Amsterdam. Siden har udstillingen været rundt i det meste af Europa og Mellemøsten – og Danmark i juli 2009 først på ”Halvandet” i København, senere gik turen til Vejle. Udstillingen er blevet til med midler fra Wyeth. Se http://www.psoriasisthenakedtruth.com/

LEARN Udstillingen blev lanceret første gang den 9. juni 2009 på Rådhuspladsen i København, hvor også Prinsesse Benedikte besøgte den. LEARN kommer til Danfoss Universe hen på foråret. LEARN er blevet til med midler fra Abbott. Se www.learnexpo.info.

Vi har fået et fantastisk samarbejde med Gigtforeningen Trekanten. Vi er fremover inviteret til deres
medlemsmøder – og de til vores. Se http://gigtforeningen.dk/lokale+aktiviteter/region+syddanmark/trekantsomr%c3%a5det.

"Tryghed i din behandling" er vigtig. Her er nyttige links fra et foredrag vi holdt i efteråret 2009. Det var en meget informationsrig aften, hvor spørgelysten var stor og hvor god viden blev videregivet. Foredraget er blevet til med
midler fra Wyeth.

1. http://min.medicin.dk/
2.http://laegemiddelstyrelsen.dk/da/topics/bivirkninger-og-forsoeg/bivirkninger (meld en bivirkning)
3. www.interaktionsdatabasen.dk
4. www.vifab.dk/ (naturlægemidler)
5. www.altomkost.dk/Kosttilskud/forside.htm

Foreningen har fået deres helt egne stjerne i ”Under the Spotlight”, som er et internationalt IFPA projekt. Benjamin, Marianne, Heini, Dorthe, Jeanne og Christina er vores helt egne ”Årgang O’er. Projektet er blevet til med midler fra Abbott. Se www.underthespotlight.com

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer