Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Sydøstjylland

Kredsen har lidt information om kommende arrangementer og nyttige links.

Kære Medlemmer!
Sydøstjyllandskredsen inviterer på pølse- og ostebord, foredrag med en gigtlæge og generalforsamling og vi slutter aftenen af med at spille banko.
Vi glæder os derfor til at se dig/jer tirsdag den 10. marts 2015 kl. 18.00 i kantinen på EUC Lillebælt (Teknisk Skole) Teknikervej 2, Fredericia.

Vi har sammensat aftenens program således:
Kl. 18.00: Velkomst, præsentation og fællesspisning, hvor foreningen er vært.
Kl. 18.45: Oplæg ved overlæge Hans Christian Horn, der vil komme ind på, hvad der sker i leddene ved gigtsygdom, hvad man skal være opmærksom på som psoriasispatient, og hvad gigtlægen kan bidrage med og behandling af gigt?
Kl. 19.45: Kaffe
Kl. 20.15: Generalforsamling ifølge dagsorden
Kl. 21.00: Bankospil
Kl. 22.00: Tak for i aften

Din tilmelding skal ske senest den 02.03.2015 på telefon/sms 40 75 18 11 eller på mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Dagsorden for Generalforsamling den 10.03.2015:
1.  Valg af dirigent
2.  Formandens beretning v. Lisa Fürstenberg
3.  Fremlæggelse og godkendelse af regnskab v. Ove Østerby Hansen
4.  Indkomne forslag
5.  Valg til bestyrelsen i henhold til vedtægterne.
6.  Eventuelt

Forslag skal være formanden i hænde senest 24.02.2015 - og gerne på mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vi glæder os til at se dig/jer.

På bestyrelsens vegne
Lisa Fürstenberg

Fra brev til mail
Det er blevet meget dyrt at sende post, derfor vil vi gerne opfordre jer til at oplyse jeres mailadresse til os, så vi fremover kan kommunikere til jer via mail, derved opnår vi en nemmere, hyppigere og billigere kontakt. Medlemmer uden e-mail vil selvfølgelig stadig blive kontaktet via brev. Vi håber at I er med på denne lille opgave og give og to minutter af jeres tid til at sende os en mail med jeres oplysninger til vores formand Lisa Fürstenberg på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . På forhånd tusind tak!


Nyttige links for mere information:
"Psoriasis - The Naked Truth" - en fotoudstillingen som blev lanceret først gang den 26. marts 2009 i Amsterdam. Siden har udstillingen været rundt i det meste af Europa og Mellemøsten – og Danmark i juli 2009 først på ”Halvandet” i København, senere gik turen til Vejle. Udstillingen er blevet til med midler fra Wyeth. Se http://www.psoriasisthenakedtruth.com/

LEARN Udstillingen blev lanceret første gang den 9. juni 2009 på Rådhuspladsen i København, hvor også Prinsesse Benedikte besøgte den. LEARN kommer til Danfoss Universe hen på foråret. LEARN er blevet til med midler fra Abbott. Se www.learnexpo.info.

Vi har fået et fantastisk samarbejde med Gigtforeningen Trekanten. Vi er fremover inviteret til deres
medlemsmøder – og de til vores. Se http://gigtforeningen.dk/lokale+aktiviteter/region+syddanmark/trekantsomr%c3%a5det.

"Tryghed i din behandling" er vigtig. Her er nyttige links fra et foredrag vi holdt i efteråret 2009. Det var en meget informationsrig aften, hvor spørgelysten var stor og hvor god viden blev videregivet. Foredraget er blevet til med
midler fra Wyeth.

1. http://min.medicin.dk/
2.http://laegemiddelstyrelsen.dk/da/topics/bivirkninger-og-forsoeg/bivirkninger (meld en bivirkning)
3. www.interaktionsdatabasen.dk
4. www.vifab.dk/ (naturlægemidler)
5. www.altomkost.dk/Kosttilskud/forside.htm

Foreningen har fået deres helt egne stjerne i ”Under the Spotlight”, som er et internationalt IFPA projekt. Benjamin, Marianne, Heini, Dorthe, Jeanne og Christina er vores helt egne ”Årgang O’er. Projektet er blevet til med midler fra Abbott. Se www.underthespotlight.com

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer