Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Sønderjylland

Kredsen informerer om Generalforsaming og Hudens Badedag i marts

Kære Medlemmer!
Sønderjyllands Kredsen afholder Generalforsamling torsdag den 6. februar 2014 kl. 18.00 i Genner Skoles Fælleslokale. Kredsen er vært ved en middag - "Kotelet à la Formanden" samt efterfølgende kaffe og hjemmebag. Der vil være et lille foredrag v. Aftenskolen Magnum Opus i Fredericia som vil de fortælle os lidt om, hvad vi kan forvente os af ”Hudens badedag” den 21. marts i Fredericia Badeland i Fredericia Idrætscenter. Tilmelding til Generalforsamlingen til Erik Berg på tlf. 23 27 97 21 senest den 4. februar 2014 eller på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

”Hudens Badedag”
Vi vil gerne invitere til en anderledes form for Wellnessaften, hvor hud, led og bevægelse i vand er i fokus. Fredericia Badeland danner rammen om dette arrangement, som er fredag den 21. marts 2014 kl. 18.30. Kredsene i Region Syddanmark og Aftenskolen Magnum Opus er gået sammen om at skabe en aften ”Hudens badedag” – kun for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt og deres pårørende. Det bliver en aften med mulighed for forkælelse, afslapning og aktivitet som Aqua-Zumba og varmvandstræning, krydret med masser af hygge og stemning. Læs mere om aftenen her

Det koster kr. 290,- pr. person at deltage. Din tilmelding skal ske senest den 7. marts 2014. Registreringen er bindende ved indbetalingen af beløbet for din/jeres deltagelse. For yderligere information kontakt venligst undertegnede på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller telefon 23 27 97 21.

Vi har en bøn til jer alle, ville det være muligt at I oplyser jeres mailadresse på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , det er vigtigt at i husk at angive navn og adresse, så bliver det lettere for os at kontakte jer fremover. På forhånd mange tak!

Vi glæder os til at møde dig/jer til et par hyggelige aften i godt selskab!

På bestyrelsens vegne
Erik Berg

 

 

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.