Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Ringkøbing

Kredsen informerer

Kære Medlemmer!

Ringkøbing Kredsen indbyder til Generalforsamling mandag den 3. marts 2015 kl. 18.30 i Aulum Fritidscenter, Markedspladsen 10, Aulum. Vi starter med spisning – stegt flæsk med persillesovs. Derefter er der Generalforsamling efter følgende dagsorden:

  1. 1. Valg af dirigent
  2. 2. Aflæggelse af årsberetning
  3. 3. Aflæggelse af regnskab
  4. 4. Valg til bestyrelsen, Erik Nørgaard er på valg og modtager genvalg. Forslag modtages gerne
  5. 5. Valg af revisorer og revisorer suppleant – Frank Jørgensen modtager genvalg
  6. 6. Strukturændringer
  7. 7. Eventuelle indkomne forslag

Vi slutter aftenen af med kaffe, æblekage, småkager og amerikansk lotteri.

Vi håber, at se rigtig mange af jer! Tilmelding skal ske senest den 27. februar til: Lonny Andersen, telefon 31 32 43 49 eller på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller

Jeg håber vi ses til arrangementerne. Bestyrelsen modtager gerne forslag til kommende arrangementer.

På bestyrelsens vegne
Lonny Andersen


Zumba
Kredsen tilbyder vi så at få lidt motion og latter sammen. Der vil være Zumba i Mejruphallen hver torsdag kl. 20.15 - det koster 40,- kr. og der er tilmelding på 97 40 70 95. Der vil være andre til stede - men vi har muligheden for at følges ad denne aften. Vi må bede jer om, at være endnu mere opmærksom, da det i det nye år vil være meget begrænset, hvad vil bliver sendt med post - da portoen stiger igen igen.

Børne/ungegruppe
Som før meldt ud kunne vi godt tænke os, at starte en gruppe op for børn og unge. Vi vil meget gerne høre fra interesserede på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den. Vi forestiller os, at I forældre tilmelder jer og jeres barn og så finder vi en dato, hvor vi kan mødes. Vi har fået Tanja - der selv har været barn med psoriasis og stadig har psoriasis, til at arbejde sammen med os i "Projekt Børn og Unge".

Du er altid velkommen til at kontakt bestyrelsen på Telefon 97 40 70 95 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer