Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Ringkøbing

Kredsen informerer

Kredsen har afviklet Generalforsamling den 3/3, det skriver vi mere om i det næste nummer. Vi har følgende arrangementer på programmet:

Kære Medlemmer!
Tak for en rigtig hyggelig Generalforsamling. Vi byder Arne Kupert velkommen i bestyrelsen. Vi er nu 6 medlemmer i bestyrelsen, hvilket er rigtig dejligt - Erik vores kasserer, Manuela sekretær, Arne, Ejgil og Thøger og undertegnede, der er formand.

Desværre var vi nødt til at aflyse vinterbadning, vi havde ellers glædet og til en kølig dukkert. Hold øje med kommende arrangementer, nogen af dem var i sidste blad.

Medlemmer der har oplyst e-mailadresser vil få tilsendt mail med arrangementer - dem vi ikke har e-mailadresser på må bede om at gå på hjemmesiden, eller sende jeres e-mailadresser til foreningen. Vi beklager, hvis der er sket fejl i forhold til nogen der måske ikke har modtaget mail fra os...

Medlemsmøde
19-09-2015, kl. 10.00, Baboon City Åkirkebyvej 10 i Herning
Tag hele familien med når vi møde til en hyle skæg dag i Danmarks ultimativt største helårs forlystelsescenter. Der er en egenbetaling på kr. 50,- pr. medlem og kr. 75,- for ledsagere. Der kan medbringes mad og drikke eller det kan købes på stedet. Der skal minimum være 15 deltagere for at arrangementet bliver gennemført. Tilmelding senest den 10/9 til kredsformanden.

Vi ønsker alle et rigtig godt forår med masser af solskin.

På bestyrelsens vegne
Lonny Andersen
Telefon 97 40 70 95
Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 


 

Zumba
Kredsen tilbyder vi så at få lidt motion og latter sammen. Der vil være Zumba i Mejruphallen hver torsdag kl. 20.15 - det koster 40,- kr. og der er tilmelding på 97 40 70 95. Der vil være andre til stede - men vi har muligheden for at følges ad denne aften. Vi må bede jer om, at være endnu mere opmærksom, da det i det nye år vil være meget begrænset, hvad vil bliver sendt med post - da portoen stiger igen igen.

Børne/ungegruppe
Som før meldt ud kunne vi godt tænke os, at starte en gruppe op for børn og unge. Vi vil meget gerne høre fra interesserede på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod spambots, du skal have Javascript aktiveret for at se den. Vi forestiller os, at I forældre tilmelder jer og jeres barn og så finder vi en dato, hvor vi kan mødes. Vi har fået Tanja - der selv har været barn med psoriasis og stadig har psoriasis, til at arbejde sammen med os i "Projekt Børn og Unge".

Du er altid velkommen til at kontakt bestyrelsen på Telefon 97 40 70 95 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer