Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Nordjylland

Kredsens kommende arrangementer

Kære Medlemmer!

Generalforsamling
05-03-2015 kl. 18.00, Trekanten, Lokale 4-5, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg Øst
(Bus 11 og 14 kører til Trekanten)
Der holdes Generalforsamling. Igen i år er der arrangeret fællesspisning inden Generalforsamlingen. Menuen står på stegt flæsk og persillesovs. Tilmelding til skal ske senest 26-02-2015 til kredsformand Anne-Marie Baadsgaard.

Nordjylland Kredsen på tur til Læsø Kur
Lørdag den 1. november 2014 var 28 medlemmer og pårørende på tur til Læsø Kur.
Vi startede dagen med at tage færgen fra Frederikshavn til Læsø. Færgeturen blev brugt til at få lidt morgenkaffe og til at få snakket med de andre medlemmer fra foreningen.
Da vi ankom til Læsø Kur blev vi mødt af en medarbejder, der bød os velkommen og fortalte om dagens program.
Dagen startede med et foredrag om Læsø Kur. Der blev fortalt om etableringen og opførelsen af Læsø Kur. Der blev også fortalt om de behandlingsmuligheder, som der er på Læsø Kur for psoriasis patienter. Samt hvordan man bliver visiteret til et ophold på Læsø Kur via sin hudlæge.

En nuværende patient fortalte om hendes oplevelse af behandlingsforløbet hos Læsø Kur. Hun nævnte bl.a., at en af fordelene ved Læsø Kur er, at man bor i sin egen lejlighed.
Selvom det er en lille lejlighed, er der stadig mulighed for at have f.eks. familie eller venner på besøg i weekenden. Det gør det muligt at bevare sit sociale liv, selvom man er i gang med et behandlingsforløb. Efter foredraget var der mulighed for at prøve de forskellige faciliteter i Læsø Kur. Der er bl.a. 37 grader varme saltbade med 12 % salt, der er gode til behandling af psoriasis og psoriasis gigt.

Læsø Kur sørgede for god forplejning i løbet af hele dagen med frugt, vand/saftevand, kaffe og te samt sandwich til frokost. Efter frokost var der igen mulighed for at benytte faciliteterne i Læsø Kur. Om eftermiddagen tog vi alle færgen retur til Frederikshavn. Det var en flok glade, men trætte medlemmer der kom retur til Frederikshavn efter en rigtig god og oplevelsesrig tur til Læsø Kur.

Bestyrelsen vil gerne sige tak til Læsø Kur for en virkelig god og veltilrettelagt dag. Dagen gav udover nogle gode oplevelser et godt indblik i, hvilke behandlingsmuligheder Læsø Kur kan tilbyde psoriasis patienter.

På bestyrelsens vegne
Helle PlougDel på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer