Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Nordjylland

Kredsen informerer om deres arrangementer

Kære Medlemmer!
Vi havde i efteråret nogle succesfulde arrangementer, og vi vil gerne sige tak til vores medlemmer for den store opbakning. I starten af november sidste år havde 37 medlemmer en dejlig tur til Læsø Kur. De blev informeret om behandlingsmulighederne på Læsø og de fik selv mulighed for at prøve de forskellige bade.

I slutningen af november var der julehygge, hvor 34 medlemmer deltog. Det var en hyggelig aften med lækker mad og masser af snak. Lizzy fortalte om de lækre produkter fra Israel, og alle medlemmer fik en lille julegave. Som en ekstra overraskelse fik vi besøg af hudlæge Carsten Sauer Mikkelsen og direktør for Læsø Kur Finn Raj Hansen Taul. De fortalte om de nye retningslinjer for behandling af psoriasis patienter, som netop var blevet sendt til høring.

Generalforsamling 2016
03-03-2016, kl. 18.00-22.00, Trekanten, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg Øst
Der vil blive sendt indbydelser ud til generalforsamlingen senere, hvor der vil være mere information om, hvordan man tilmelder sig til generalforsamlingen. Bemærk Bus 11 og 14 kører til Trekanten. Der vil blive sendt indbydelser ud til generalforsamlingen i pr. mail i starten af februar 2016.

Modtager du mails fra Psoriasis Foreningen?
Vi sender løbende information om arrangementer i foreningen ud pr. mail. Det er derfor vigtigt, at I er opmærksomme på at give os besked, hvis I får en ny mailadresse! Oplysning om ny mailadresse kan sendes til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

På bestyrelsens vegne
Helle Ploug Rasmussen


Kontaktoplysninger:
Kredsformand: Anne-Marie Baadsgaard, Telefon 29 62 74 56, Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer