Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Nordjylland

Kredsens kommende arrangementer

Kære Medlemmer!
Bestyrelsen arbejder på at arrangere en tur til en fiskespa med garra rufa/doktorfisk.  Vi arbejder også på at få arrangeret en aften med besøg af en socialrådgiver, der kan fortælle om relevant lovgivning og vores rettigheder som psoriasispatienter.

Generalforsamling
Vi afholder Generalforsamling den 6. marts 2014 kl. 18.00-22.00 på Trekanten, Sebbersundvej 2a, 9220 Aalborg Øst. Bus 11 og 14 kører til Trekanten. Vi arbejder på at arrangere fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen. Der vil blive sendt indbydelser ud til generalforsamlingen senere på mail, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Hjælp foreningen med at spare på udgifterne til porto
I bestyrelsen har vi mange gode ideer til kommende arrangementer. Når vi skal sende indbydelser ud til dem, vil det være en stor fordel for os, hvis det kan ske pr. mail. Vi vil derfor opfordre jer til, at I sender jeres mailadresse til os, så vi fremover kan sende oplysninger til jer pr. mail. I kan sende jeres navn og adresse til følgende mailadresse: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Så vil I fremover modtage informationer fra foreningen pr. mail. Husk på, at de penge vi sparer på porto kan vi bruge til at lave gode arrangementer til gavn for alle medlemmer i foreningen.

Vi beklager de problemer, der har været med at sende mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Vi arbejder på at få løst problemet. Vi ønsker stadig, at I sender jeres mail adresser så vi kan spare på porto.

På bestyrelsens vegne
Helle Rasmussen


Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer