Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Nordjylland

Kredsens kommende arrangementer

Kære Medlemmer!
Der har været holdt generalforsamling den 5. marts 2015. Igen i år var der arrangeret fællesspisning inden Generalforsamlingen, hvor der var en god opbakning. Undervejs var der en pause, hvor Roland Jensen viste en lysbillede-dvd fra Israel. Optagelserne stammer fra Rolands klimabehandlinger i Ein Gedi. Efter Generalforsamlingen var der en dialog om, hvilke arrangementer medlemmerne ønsker, at bestyrelsen arbejder for at gennemføre det kommende år. Vi siger tak for de gode input, som bestyrelsen nu vil arbejde videre med.

Foreningen deltog i Forårsmessen i Aalborg Kongres og Kulturcenter i weekenden den 20. marts til 22. marts 2015. Vores deltagelse på messen var igen i år en succes. Vi fik talt med mange nuværende medlemmer, og vi byder velkommen til de nye medlemmer i foreningen. Samtidig vil bestyrelsen gerne sige tak til de medlemmer, der hjalp til på Forårsmessen.

Der er arrangeret en aften i september 2015, hvor vi får besøg af firmaet med cremen La-Roche-Posay. Ud over at høre om cremen La-Roche-Posay vil der også være mulighed for at få en snak med andre medlemmer fra foreningen. Der vil senere blive sendt indbydelser ud til arrangementet via mail.

I efteråret 2014 havde vi en succesfuld tur til Læsø Kur. Flere medlemmer har efterfølgende ønsket at der blev arrangeret endnu en tur. Vi har nu lavet en ny aftale med Læsø Kur, som bliver lørdag den 7. november 2015 tager vi igen til Læsø Kur. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Der vil i løbet af efteråret blive sendt indbydelser ud til turen via mail.

Vi sender fortsat information om arrangementer i foreningen ud pr. mail. Det er derfor vigtigt, at I er opmærksomme på at give os besked, hvis I får en ny mailadresse! Oplysning om ny mailadresse kan sendes til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Bestyrelsen vil gerne ønske alle medlemmer en rigtig god sommer

På bestyrelsens vegne
Helle Ploug RasmussenDel på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.