Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Fyn

Fyns kredsen informerer kommende arrangementer

Kære Medlemmer!
Vi har planlagt nogle medlemsmøder i 2014. Vi starter med Generalforsamling den 11. februar, som afholdes i Odense på Dannevirke kl. 19.00, Generalforsamlingen afholdes ifølge vedtægter, og indkommende forslag til bestyrelsen sendes til formanden senest tirsdag den 4. februar 2014.

Vi afholder dernæst temamøde omkring psoriasisgigt, med gigtlæge Hans Chr. Horn fra Odense Universitetshospital, dette møde vil blive holdt medio marts 2014. Mødet afholdes i Nordfyns Kommune, nærmere dato, tid og sted kommer i bladet som udkommer primo februar 2014.

”Hudens Badedag”
Vi vil gerne invitere til en anderledes form for Wellnessaften, hvor hud, led og bevægelse i vand er i fokus. Fredericia Badeland danner rammen om dette arrangement, som er fredag den 21. marts 2014 kl. 18.30. Kredsene i Region Syddanmark og Aftenskolen Magnum Opus er gået sammen om at skabe en aften ”Hudens badedag” – kun for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt og deres pårørende. Det bliver en aften med mulighed for forkælelse, afslapning og aktivitet som Aqua-Zumba og varmvandstræning, krydret med masser af hygge og stemning. Læs mere om aftenen her

Det koster kr. 290,- pr. person at deltage, hvor kredsen yder kr. 100,- i tilskud pr. deltager. Din tilmelding skal ske senest den 7. marts 2014. Registreringen er bindende ved indbetalingen af beløbet for din/jeres deltagelse. For yderligere information kontakt venligst undertegnede på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller telefon 23 27 97 21.

Vi glæder os til at se dig/jer

På bestyrelsens vegne
Gitte Stærk

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer