Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Fyn

Fyns kredsen informerer kommende arrangementer

Kære Medlemmer!

I skrivende stund skinner solen, og det er dejligt forår håber i nyder det. Vi har den 11. april afholdt medlemsmøde i Søndersø med stort fremmøde. Det var dejligt at se jer alle. Mødet var omkring smøreteknik med sygeplejerskerne Annemarie Yde-Andersen og Katrine Lund-Hellden, som var gode til at undervise. Der var mange spørgsmål om; hvilke cremer vi skal bruge, hvorfor det er godt at smøre huden hver dag med fedtcremer, hvordan hormoncremer virker – og der var nogen der fik smurt hovedbund, så vi alle kunne se denne teknik. Vi fik mange god råd med os hjem, og en del cremeprøver, så vi kan finde lige den fedtcreme, der passer til hver enkeltes hudtype.

Vi havde også besøg i Søndersø af Lone Jensen fra Leo Pharma, som fortalte om LEO Pharmas historie og ikke mindste Qualitycare.dk, som er et interaktivt web-univers, hvor alle med psoriasis, deres pårørende og andre interesserede, kan få viden og ikke mindst personlig, skræddersyet støtte til en bedre hverdag med psoriasis.

Siden består af artikler, videoer, e-mail, sms og et personligt online-magasin, der er indeholder de emner, man normalt interesserer sig for, som f.eks. stress, behandling, kontrol over kløe, bivirkninger og forholdet til lægen. Målet er at give alle, der har psoriasis inde på livet, information og støtte om alt det, der også ligger uden for det medicinske område. Jeg håber, at I vil tilmelde jer QualityCare, og få stor gavn af det.

Kredsen har i samarbejde med kredsene i vores Region Syddanmark arbejdet hen imod et par fælles medlemsmøde. Glæd jer – det bliver allerede her i april og maj.

Medlemsmøde
30-05-2015 ”Humlehaven” kl. 11.30, Rugårdsvej 51, Harndrup på Fyn
Vi skal besøge Humlehaven som er en besøgshave. Humlehaven med sine 42 stænger er anlagt i to bede omkranset af lavendelhække. Mellem stængerne plantes hvert år ca. 300 georginer. Haven prydes hvert forår af blå iris og silkepæoner. Læs mere om haven www.humlemagasinet.dk. Tilmelding senest 13/5 på telefon/sms 25 88 35 10 eller på mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .

Vi er stadig meget interesseret i at modtage jeres mailadresse.

På bestyrelsens vegne
Gitte Stærk

 

 

 

 

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer