Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Frederiksborg

Kommende arrangement i kredsen

Frederiksborg kredsen lever, har det godt og glæder sig til at være det værdifulde netværk for medlemmerne. På seneste generalforsamling var stemningen måske lidt mat og der blev fremsat et forslag om at nedlægge kredsen. Det lykkedes at overbevise bestyrelsen om at fortsætte det gode arbejde og supplere den med et par nye ildsjæle.

Vi startede vores arbejde med en ”Visionsdag”, hvor bestyrelsen skulle finde fælles fodslag om værdier, budskaber og strukturering af arbejdet. Overskriften for vores arbejde er; ”Du er ikke alene”. Som psoriasisramt kan man føle sig meget alene med sine udfordringer. Vi vil derfor skabe rammer for at medlemmerne kan opleve et stærkt og godt netværk med andre, som forstår dem 100 %. Det skal være et netværk, hvor vi mødes fysisk 3-4 gange årligt, hvor vi kan møde hinanden og frit udveksle erfaringer om livet med psoriasis.

Vi ved at psoriasis kan give mange psykiske udfordringer og så er det vigtigt at kende nogen, som kan give sine egne erfaringer videre. Vi ved også, at mange ønsker gode råd til, hvordan de selv kan bidrage til at lindre symptomerne ved f.eks. regulere kosten, reducere stress, komplementere traditionel medicin osv.

Ud fra vores egne erfaringer giver det en stor effekt, når man selv tager ansvar for sin behandling. Psoriasis er personlig og skal derfor også løses individuelt. Derfor virker nogle løsninger på nogen og ikke på andre. Vi vil være det forum, der hjælper dig ved at udveksle erfaringer, så du kan føle dig tryg ved at tage ansvar.

En i bestyrelsen er initiativtager til en facebook gruppe med næste 3000 aktive medlemmer. Vi er naturligvis inspireret af de temaer, der optager de psoriasisramte her. De gennemgående temaer er, hvordan man får et bedre liv med psoriasis.

Sådan gør vi! Vi vil regelmæssigt invitere til ”netværksaftener”, hvor inspiration og deling af erfaringer er i højsædet. Vi lægger ud med følgende arrangementer:

Forstå din hjerne og reducer stress
12-11-2015, kl. 19.00-21.30, Frivilligcentret, Fredensvej 12 C, Hillerød
Som psoriasisramt er det guld værd at møde andre i samme situation. I Frederiksborg kredsen er vi det netværk, hvor du kan dele dine erfaringer, få inspiration til at leve bedre med psoriasis og sikkert høre andres erfaringer med præcist det, der optager dig. Vi er mange, der har oplevet at stress udløser psoriasisangreb. Derfor er fokus denne aften på, hvordan du kan reducere stress. Der vil være et kortere oplæg om, hvordan hjernen fungerer, og du vil høre om tankens ufatteligt store kraft. Herudover vil du opleve, hvordan hypnose teknikker vil kunne give hjernen ro og reducere det stressende tankemylder.

Sten Svensson, der er formand for kredsens bestyrelse, arbejder til dagligt med hypnoseterapi. Sten vil give et kortere teoretisk oplæg med lidt konkrete eksempler på værktøjer, som du kan tage med hjem.
Herefter vil der blive rig lejlighed til at udveksle erfaringer om, hvordan vi hver især kan få et bedre liv med psoriasis. Tilmeld dig på mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Vi glæder os til at se dig.

Sådan kan du leve bedre med psoriasis
12-01-2016, kl. 19.00-21.00, Frivilligcentret, Fredensvej 12 C, Hillerød
Vi søger alternative tanker om lindring. Du vil møde en akupunktør, høre om cellesalte og ikke mindst høre om gamle lægeurter, der lindrer. Og så bliver der naturligvis tid til at udveksle erfaringer.

Generalforsamling
9. marts 2016, kl. 19.00-21.00, Frivilligcentret, Fredensvej 12 C, Hillerød
Generalforsamlingen er det ultimative netværksmøde – her bliver plads til både det formelle og det uformelle. Og naturligvis bliver der plads til at udveksle erfaringer.

Vi ønsker at du mellem møderne også får inspiration fra netværket som helhed. Derfor vil vi gerne inspirere ved at formidle tanker, spørgsmål og ideer i et nyhedsbrev.

Vi sætter meget stor pris på dig, som er medlem her i kredsen. Derfor vil vi gerne have lov til at informere dig om arrangementer via e-mail. Skriv til Erik Snerling på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. ; ”Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev om arrangementer og nyt fra kredsen”.

Vi glæder os til at møde dig!

På bestyrelsens vegne
Charlotte Meincke

 

 

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer