Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Århus

Afviklende og kommende arrangement

Kære Medlemmer!
I Aarhus-kredsen er vægten lagt på at give mere faglig viden og psoriasis og behandlingsmuligheder. Siden sidst har forskeren Karin Stenderup været forbi og fortalt os om nye forskningsprojekter, blandt andet forskningen i resveratrol, der også er interessant i forhold til diabetes.

Der forskes rigtig meget, men en af de vigtigste elementer i behandlingen af psoriasis er det gode samarbejde imellem speciallægerne, og det var et af men’erne, da vi i samarbejde med Leo-Pharma inviterede Lars Iversen til at orientere os om det sidste nye. Allerede i første kvartal 2015 kommer den næste nye biologiske middel på banen, og der er endnu flere på vej igennem kontrol- og afprøvningsfasen.

Lars Iversen gennemgik mulighederne for behandling nu og i den nærmeste fremtid. Der er flere nye præparater på vej, men han mindede også om, at flertallet af psoriasispatienterne kun har psoriasis i mild grad og derfor kan nøjes med at smøre sig. Der er apropos også et nyt middel til smøring på vej.
Han orienterede også om, at endnu flere sygdomme er på listen over “øget risiko”, hvis man har psoriasis. Det gælder bl.a. Crohns og dissemineret sklerose. Der er endnu flere gode grunde til, at psoriasis holdes nede gennem behandling, og at opmærksomheden øges i forhold til risiko for følgesygdomme, så pas godt på jer selv og vær opmærksom. Det var en meget informativ aften.

Generalforsamling
19-02-2015 kl. 19.00, Marselisborg Centret, bygning 8, indkørsel fra P.P. Ørumsgade, Aarhus
Få indflydelse, få viden og mød andre mennesker med psoriasis.

Foredraget om genernes komplicerede verden
09-03-2015 kl. 19.00, Marselisborg Centret, bygning 8, indkørsel fra P.P. Ørumsgade, Aarhus
Foredrag med læge og ph.d-studerende Line Raaby Olsen. Tilmelding skal ske senest 23-02-2015 til kredsformand Anette Nørskov eller Grethe på 86 82 59 66 eller Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

På bestyrelsens vegne
Anette Nørskov Jensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på facebook

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer