Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Århus

Kredsen informerer om deres arrangementer

Kære Medlemmer!

Endnu inden det sidste arrangement i denne sæson er holdt, er bestyrelsen i gang med at forberede den næste sæson. Den meget store interesse for såvel gigt som smøreteknik gør, at vi naturligvis vil prøve at finde plads til begge emner i næste sæson, så flere kan får glæde af den viden, foredragsholderne giver os.

Tidspresset ved kurset i smøreteknik blev lidt presset til sidst, så vi vil forsøge at lave et kursus kun om smøreteknik, så der er bedre tid til at få alle detaljer med og tid til at se demonstrationer på tæt hold. Har du en ide til et foredrag, så kontakt bestyrelsen. Vi vil gerne arbejde med de emner, medlemmerne har en særlig interesse for.

Sæsonens arrangementer er udbudt til hele regionen, og det vil vi fortsætte med, så naboerne også kan få glæde af de foredrag, som udbydes i Aarhus. Vi fortsætter samarbejdet på tværs af de midtjyske kredse og arbejder med at kunne udbyde større arrangementer, som vi tilrettelægger i fællesskab. I bestyrelsen håber vi at se de mange, der har fundet vej til arrangementerne til kredsens Generalforsamling.

Forsker med fokus på fiskeolie - Regionsarrangement
19-01-2016, kl. 19.00, Marselisborg Centret, bygning 8, indkørsel fra P.P. Ørumsgade, Aarhus
Fiskeolie har været diskuteret mange gange, og nu kommer der ny viden frem. Med støtte fra Psoriasisforskningsfonden er Salome Kristensen, Aalborg Universitetshospital, igang med et nyt studie, og vi bliver blandt de første til at få præsenteret resultatet af hendes forskning. Tilmelding senest 12-01-2016 til Grethe på telefon 86 82 59 66/mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller Anette på telefon 86 96 91 57/mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Få indflydelse på din forening - Kredsarrangement
15-02-2016, kl. 19.00, på Marselisborg Centret, bygning 8, indkørsel fra P.P. Ørumsgade, Aarhus
Var sæsonens foredrag spændende nok, har du ønsker om andre foredrag? Er der andre aktiviteter, du kunne tænke dig? Kom til generalforsamlingen og få indflydelse på både kredsens og landsforeningens arbejde, og sig til hvis du har lyst til at gøre en indsats i foreningsarbejdet. Der er også plads og udfordringer til dig.

På bestyrelsens vegne
Anette Nørskov Jensen


Kontaktoplysninger:
Kredsformand: Anette Nørskov Jensen, Telefon 30 12 89 64, Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer