Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Århus

Afviklende og kommende arrangement

Kære Medlemmer!
Vi efterlyser ønsker til arrangementer. Når disse linjer læses, er både generalforsamlingen og arrangementet med Line Raaby Olsen overstået. Det betyder dog ikke, at der er stilstand i de kommende måneder, for efterårets aktiviteter skal udvælges planlægges snart.

Har du ønsker til aktiviteter i kredsen, så ring eller send en mail med forslag. Alle ideer er velkomne, så læg hovedet i blød og send forslag snart. Har du selv lyst til at være med til at tilrettelægge og afvikle arrangementer, så kontakt bestyrelsen. Der er altid brug for en ekstra hånd.

Det er svært at spå om fremtiden, men øjeblikket arbejder bestyrelsen på at gentage “smørekurset”, der var stor interesse for. Arrangementet viste også, at selv om man er “veteran“, så er der stadig nye tricks at lære omkring smøring. Vi satser på at kunne lave dette arrangement i november.

Ligeledes vil vi i bestyrelsen også fremover forsøge at holde et fokus på forskningen inden for psoriasis, lige som der også er et behov for at følge med i udviklingen inden for de efterhånden mange sygdomme, som psoriatikere har en øget risiko for at få.

I øvrigt mangler Karin Stenderup psoriatikere, der vil donere et lille stykke hud til forskningsformål. Hun, bruger bl.a. små hudstykker til test af nye behandlingsmidler på mus. Vil du give en hånd, så skriv til:
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Mere samarbejde i regionen
På landsplan er det besluttet, at kredsene skal samarbejde mere på tværs i fremtiden. Derfor er en del af kontingentkronerne flyttet fra kredskassen til en regionspulje. Hvordan samarbejdet skal fungere, drøfter vi med kollegerne i regionen i den kommende tid. Vi har en del fælles områder, hvor vi kan støtte hinanden.

I Aarhus kan vi også glæde os over, at det er lykkedes at forstærke bestyrelsen ved generalforsamlingen. Vi har fået Jonna Duerlund med på holdlisten, så der er flere kræfter til at løfte opgaverne. Men skal Jonna stå alene? Hvis du har lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet, så kontakt formanden. Der er altid plads til en til, der vil gøre en indsats.

Rejsen i molekylernes verden med Line Raaby var en spændende afslutning på sæsonen, og det var dejligt, at så mange mødte op for at blive lidt klogere på psoriasis. I bestyrelsen arbejdes lige nu også på arrangementer til den næste sæson. Har du en god ide, så send os en mail. Vi håber at kunne lave et arrangement med en gigtspecialist, lige som vi også prøver at følge med inden for forskningen og finde relevante foredragsholdere.

Husk at give besked, hvis du skifter mail adresse eller får en mail adresse. Brug af mail betyder, at der kan spares mange penge til porto.
er var flot opbakning til arrangementet med Line Raaby Olsen, der tog os med på en rejse ind i molekylernes verden for at gøre os klogere. Forskningen giver svar på meget, men der er endnu mange spørgsmål omkring psoriasis, der mangler svar.

På bestyrelsens vegne
Anette Nørskov Jensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer