Testamente

Fordelen ved at testamentere midler til en humanitær organisation som Psoriasisforeningen er, at hverken du eller foreningen skal betale arveafgift af det testamenterede beløb. Hele beløbet går altså direkte til at fremme psoriasis’ens sag.

Lad testamentet registrere
Det anbefales at lade testamentet registrere hos en notar (en juridisk person med tilknytning til det lokale dommerkontor). Så er du sikker på, at testamentet ikke bliver væk. Testamentet kan altid opsiges, og du kan altid ændre dit testamente. Du skriver blot et nyt og river det gamle itu eller omregistrerer det.

Sådan gør du
Du kan enten selv skrive dit testamente eller lade en advokat hjælpe med at udfylde det. For at testamentet er gyldigt, skal det være skriftligt, og det skal være underskrevet af to vidner, der bekræfter, at du ikke har underskrevet testamentet ved tvang.