Oplysning

Psoriasisforeningen har en række pjecer, som giver et bedre kendskab til psoriasis samt besvarer mange af de typiske spørgsmål om sygdommen.

Få et godt liv
Hvad er psoriasis? Og hvad er psoriasisgigt og de andre sygdomme, som psoriasis kan føre med sig? Hvordan har andre fået et godt liv med psoriasis? Og hvad siger eksperterne?
Det er nogle af de spørgsmål, du får svar på i folderen her og på vores kampagneside "Godt liv" , hvor du kan få en masse gode råd ved at se videoer, hvor andre med psoriasis deler deres erfaringer.
Vi håber også, at du vil dele dine gode råd på hjemmesiden, så vi alle kan blive erfaringerne rigere.
Se folderen her

Børn og psoriasis
Det kan være svært, når ens barn får konstateret en kronisk sygdom som psoriasis.
Der er mange nye følelser, overvejelser og praktiske udfordringer forbundet med psoriasis.
I denne folder giver vi jer konkrete handlingsmuligheder og gode råd til nogle af de udfordringer, I som forældre til et barn/børn med psoriasis kan opleve. Folderen er udviklet på baggrund af et samarbejde mellem Psoriasisforeningen, sundhedsfaglige eksperter og en fokusgruppe med forældre til psoriasisramte børn.
Se folderen her