Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Foreningen

Følelsen af at stå alene med sin sygdom, og at ens omverden ikke er i stand til at hjælpe én videre, er desværre temmelig udbredt, når en familie rammes af psoriasis.

Psoriasisforeningen er en uafhængig og humanitær forening, der står parat til at hjælpe dig og din familie, der har fået psoriasis tæt ind på livet.

Leve bedst muligt med psoriasis
Vi ser det som vores fornemste opgave at hjælpe vores 5.000 medlemmer og deres familier til at leve bedst muligt med sygdommen.

Vi vil blandt andet:

- Være med med til at skabe kontakter og netværk mellem psoriatikere, fordi ligesindende kan høste uvurderlige tips og råd af hinanden og hjælpe hinanden med at håndtere en hverdag med psoriasis eller psoriasisgigt.
- Holde vores medlemmer ajour om den aktuelle debat, de nyeste behandlinger, den nyeste forskning samt de politiske og sundhedsfaglige tiltag, der kan få betydning for vores medlemmer.
- Være medlemmernes talerør over for læger, myndigheder, medier, arbejdsmarked og offentlighed. At være til stede, hvor beslutningerne tages.
- Løbende oplyse danskerne om psoriasis, arbejde for at nedbryde fordomme og dermed fremme offentlighedens accept af psoriasis og psoriasisgigt.

 

Del på facebook

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer