Psoriasisforeningen
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Psoriasisforeningen er en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Email Udskriv

Medlemskab

I 2015 vil kontingentet være på kr. 280,- pr. kalenderår. For pensionister er kontingentet kr. 180,- og for personer under uddannelse er kontingentet kr. 170,- pr. kalenderår. Hvis der er flere i samme husstand, som ønsker at melde sig ind, kan man få et familiekontingent til kr. 355,- pr. kalenderår. Ønsker et firma at støtte foreningens arbejde, kan firmaet tegne et støttemedlemskab til kr. 1.500,- pr. kalenderår.

Ved indmeldelse efter 30. juni betales halvt årskontingent. Ved indmeldelse i december dækker kontingentet det følgende kalenderår.

Meld dig ind allerede i dag – bliv medlem her og betal med dankort.


Fordele ved et medlemskab

Er du medlem af Psoriasisforeningen, får du løbende ny og stor viden om psoriasis, mulighed for at skabe netværk og udveksle erfaringer med ligestillede. Du støtter en forening, som vil forbedre livsvilkårene for patienter med psoriasis og psoriasisgigt. Gennem dit medlemskab støtter du også forskningen indenfor psoriasis og psoriasisgigt.

Du vil seks gange om året modtage magasinet ”Hud & Helse”, der via nyheder, baggrundsartikler, reportager osv. holder dig ajour om alle væsentlige aspekter ved psoriasis og psoriasisgigt.
Har dit barn psoriasis, får du og din familie adgang til at deltage i det årlige og meget roste sommerkursus for børn/unge og forældre.
Du får også mulighed for at få hjælp via foreningens telefonrådgivning med socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske.

Du har som medlem stemmeret på din lokale kredsgeneralforsamling, og du kan eventuelt blive valgt til kredsforeningens bestyrelse. Du har desuden adgang til at benytte de rabataftaler, som foreningen har tegnet med udvalgte firmaer.

Ønsker du at vide mere om et medlemskab, er du velkommen til at kontakte foreningens landskontor.

Udgiften til et medlemskontingent kan ikke trækkes fra på selvangivelsen.

Meld dig ind allerede i dag – bliv medlem her og betal med dankort.

Vil du gerne støtte foreningens arbejde og kun i mindre grad ønske at deltage i foreningens medlemsdemokrati med generalforsamlinger og valg til bestyrelser, kan du vælge at blive FAST BIDRAGSYDER.

Udgiften til bidrag fratrækkes automatisk på din selvangivelse, når du oplyser dit cpr. nr. til foreningen.

 

Del på facebook

Betalingsservice

Som medlem har du mulighed for at tilmelde dig automatisk betaling via betalingsservice.

Klik her for at tilmelde dig

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer