Danmarks Psoriasis Forening
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup
Telefon: 3675 5400
Kontortid (man-fre) 10-14
CVR: 81935319
» Kontakt os
Email Udskriv

Medlemskab

Jo flere vi er, og jo kraftigere vi sammen kan råbe, jo mere lydhøre er politikere, sundhedseksperter og offentlighed over for vores budskaber.

Vi bør være langt flere
Vi er i dag omkring 5.000 medlemmer. Men i Danmark findes der mindst 165.000 psoriasispatienter. Derfor bør foreningen være større. Jo flere medlemmer og støttemedlemmer, der bakker op om foreningens arbejde, jo flere resultater vil patienterne opnå. Så enkelt er det.

Meld dig ind allerede i dag - bliv medlem her.

For 2013 vil det årlige kontingent være på kr. 230,- pr. kalenderår.
For pensionister og personer under uddannelse er kontingentet kr. 130,- om året. Hvis der er flere i samme husstand, som ønsker at melde sig ind i DPF, kan man få et familiekontingentet til kr. 305,- om året.

Ønsker et firma at markere sympati med psoriasisramte, kan firmaet få et erhvervs-støttemedlemskab til kr. 1.500,- om året.

Fordele ved medlemskab
Hvis du melder dig ind i Danmarks Psoriasis Forening, får du adgang til en stor viden om psoriasis samt mulighed for at skabe netværk og udveksle erfaringer med ligesindede i foreningen. Og du støtter en forening, hvis hovedopgave det er at bedre livsvilkårene for psoriatikere.

Du modtager bl.a. seks årlige udgaver af medlemsmagasinet Psoriasis Nyt, der via nyheder, baggrundsartikler, reportager osv. holder dig ajour om alle væsentlige aspekter ved psoriasis og psoriasisgigt. Hvis dit barn har psoriasis, får du og din familie adgang til at deltage i det årlige og meget roste sommerkursus for børn/unge og forældre.

Ønsker du at vide mere om medlemskab, kan du kontakte vores landskontor.

Meld dig ind allerede i dag - bliv medlem her.

Del på facebook

Betalingsservice

Som medlem har du mulighed for at tilmelde dig automatisk betaling via betalingsservice.

Klik her for at tilmelde dig

Foreningen er ...

en humanitær forening. Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

Telefonrådgivning

Hver torsdag fra kl. 16.30-18.30 kan du ringe og tale med foreningens socialrådgiver og dermatologiske sygeplejerske

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret omkring psoriasis, forskning og gode tilbud.


Kommende arrangementer

» Se alle arrangementer