Medlemsfordele

Som medlem af Psoriasisforeningen, vil du blive tilbudt rabatter og tilbud på forskellige produkter. Det er produkter som er tilgængelige for alle i landet, men som du bliver tilbudt til en særlig god pris. Bemærk at vi kun formidler tilbuddene - vi anbefaler dem ikke.

Dansk Kontorstole Forsyning
Hos Dansk Kontorstole Forsyninger kan du finde nye og smarte og ergonomiske kontorstole. Her har du ligeledes tilfredshedsgaranti på din nye kontorstol og altid gratis levering. Som ekstra ydes der 20% rabat på alle medlemmer af Psoriasisforeningen.
Se udvalget af alle kontorstole her: Dankontorstole.dk

Babyalarmer.dk
Babyalarmer.dk er en af de største forhandlere indenfor børnemøbler, autostole, børnelegetøj og alt andet til både babyer og børn, som drenge og piger. Alle Psoriasisforeningens medlemmer kan se frem til hele 10% på alle deres produkter, benyt koden PSORIASIS
Se udvalget af børnemøbler m.v. her: Babyalarm.dk

Mrperfect LED pærer og Spots
Mrperfect.dk leverer alt fra LED pærer og spots til lysstofrør og projektører til både erhverv og private. Hos Mrperfect.dk er du garanteret LED produkter i bedste kvalitet og med prisgaranti. Alle medlemmer hos Alle Psoriasisforeningen kan se frem til 10% i rabat. Efter at have gennemfært en ordre bedes i kontakte os og vil trække 10% mindre på transaktionen.
Se vores gode udvalg af LED pærer og spots her: Mrperfect.dk/5-led-paerer-led-spots

PHILIPS Bluecontrol
Få en eksklusiv rabat på 20 %, og oplev en blid, effektiv behandling af pletpsoriasis derhjemme. PHILIPS BlueControl* er bærbart medicinsk udstyr der gør brug af UV-frit, blåt LED-lys.
Besøg https://www.philips.dk/BlueControl, og gør brug af følgende kode:DKSKINPA20.

Servilux - UVB lys
Ønsker du som medlem af foreningen at købe udstyr til hjemmepleje, tilbydes 10 % rabat på alle nye apparater. Vil du hellere leje et uvb-apparat gives 5% i rabat. Lejeaftalen er meget flexibel. Husk at angive medlemsnummer ved bestilling.
Alle produkter kan ses på www.servilux.dk

Bidro
Hud-og hårprodukter til hele familien.Med pileekstrakt & Gele Royal til sart, følsom, tør og irriteret problemhud eller hårbund. Medlemmer af foreningen tilbydes 20% rabat på alle produkter og fri fragt. Indtast koden i rabatfeltet: PSO2015.
Se mere på www.bidro.dk

Chleopatra
Naturlig kosmetik til holistisk hud- og hårpleje. Som medlem af forenigingen tilbydes 20 % i rabat på kæmpenatlysolie og hjulkroneolie. Kig forbi vores hjemmeside og anvend koden: PSORIASISDK ved kassen for at opnå rabatten.
Se mere på www.chleopatra.dk

Energi Nord
Energi Nord og Psoriasisforeningen samarbejder. Det betyder at du kan støtte foreningen, hver gang du tænder for kontakten. Energi Nord giver foreningen 2 øre pr. kilowatttime strøm, du bruger. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig ForeningsEl hos Energi Nord og bruge strøm som du plejer, så støtter du os døgnet rundt, hver dag, hele året.
Du kan tilmelde dig ForeningsEl her.

Ruehe Healthcare
Sorion Cremeberlindo-1 er i en repair cream til tør, kløende og skællende hud med en neutral pH-værdi.
Der gives 20 % rabat til medlemmer af Psoriasisforeningen. Koden er DPF20%off.
Yderligere information, se www.ruehe-healthcare.com/en

Kingbo.dk
Shampooen er til dig der gerne vil have en mild shampoo, der med sine urter virker beroligende på en irriteret og kløende hovedbund.
Der gives 10 % rabat på shampoo til medlemmer af Psoriasisforeningen. Koden er PsoForeKD.
Yderligere information, se http://www.kingbo.dk/butik/laeso-shampoo-og-balsam/kloende-hovedbund/

Cosmos Co
Cosmos Co er naturlige kosmetik produkter med ren argan olie uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. Der gives 30% på alle køb hos cosmos Co over kr. 500,-, 25% på køb fra kr. 300,- til 500,- og 20 % på køb under kr. 300,- til medlemmer af Psoriasis Forening. Koden er PSOCOS13 i kommentarfeltet. Der er gratis fragt på alle ordre over kr. 300,-.
Yderligere information, se http://shop.cosmos-co.eu

Bylykke
"By Lykke" skin creme er et raw produkt, som er non-comedogen, hvilket vil sige den ikke tilstopper hudens porer. Den trænger hurtigt ind, trods den store mængde af olier - 31%. Yderst børnevenlig.
Der gives 20 % rabat til medlemmer af Psoriasisforeningen, frit leveret ved køb af minimum 4 tuber.
Yderligere information http://www.bylykke.com

Ravsliberen
Ravsliberen producerer egen salve, der består af ravpulver, hvid vaseline og bivoks - der er ingen kemi eller parfume. Den lindrer ved psoriasis, og giver de fleste en mere blød hud, der ikke skaller så meget af.
Det gives 10% rabat til foreningens medlemmer (opgiv medlemsnummer ved bestilling).
Yderligere information, se http://www.ravsliberen.dk

Elenas
Elenas fører flere unikke serier inden for hudpleje og producerer selv ”Den originale Kreta Salve” ud fra en 1000 år gammel opskrift.
Der gives 20% rabat på alle varer (dog ikke på tilbudsvarer) til foreningens medlemmer
Yderligere information, se https://www.elenas.dk/shop/frontpage.html?SalesDiscountCode=Psoriasis

Læsø Saltkur
Læsø Saltkur tilbyder en dagsbillet til kr. 200,-, som giver adgang hele dagen til alle centerets faciliteter bl.a. saltbad m.m. og helsebar. Bekræft ved bestilling, at du har psoriasis og er medlems af foreningen ved at oplyse dit medlemsnummer.
Yderligere information, se http://www.saltkur.dk

Læsø Ferieservice og Sommerhusudlejning
I forbindelse med Kurophold på Læsø Saltkur gives, der 10% rabat på leje af sommerhus ved min. tre ugers ophold. Oplys dit medlemsnummer og videregiver informationen om dit kurophold ved bestilling.
Yderligere information, se http://www.ferieservice.dk

Team Læsø
Team Læsø giver dig 5% rabat på leje af sommerhuse på Læsø. Ved min. fire ugers leje gives der 10% i rabat. Oplys dit medlemsnummer ved bestilling.
Yderligere information, se http://www.teamlaesoe.dk

Feriehuse og Bed and Breakfast i charmerende syditaliensk bjergby
Casa Bella tilbyder ophold i pensionat eller egen bolig f.eks. fire uger fra kr. 4000,-. Der ydes 10 % til foreningens medlemmer på alle vore boligtilbud på over to ugers varighed.
Yderligere information, se www.italiengodferie.dk.

Cannaderm
Hudpleje baseret på frø fra hampplanten, og som giver huden den nødvendige næring.
Der gives 20 % på hele sortimentet til Psoriasisforeningens medlemmer.
Yderligere information se http://www.cannaderm.dk

 

 

 

Del siden: