Bliv medlem

Meld dig ind i Psoriasisforeningen nu og få 2017 med!
Psoriasisforeningen varmer i øjeblikket op til Verdens Psoriasisdag 2016 – derfor har vi nu et særligt kampagnetilbud. Når du melder dig ind nu og betaler med det samme, får du hele 2017 med til samme pris.

Hvad får du som medlem af Psoriasisforeningen? Læs videre herunder.
 

Bliv medlem og få indflydelse, rabat og støt forskningen
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening, som arbejder for at forbedre livsvilkårene for de 165.000 mennesker med psoriasis og psoriasisgigt i Danmark. Gennem dit medlemskab støtter du foreningens indsats til gavn for mennesker med psoriasis og psoriasisgigt, og du støtter forskning i psoriasisområdet. Du har som medlem mulighed for at få indflydelse på foreningen. Du har stemmeret på din lokale kredsgeneralforsamling, og du har mulighed for at blive valgt til bestyrelsen for kredsforeningen.

Et medlemskab af Psoriasisforeningen giver dig adgang til en række eksklusive medlemsfordele og rabataftaler. Læs om dem her.

Som medlem bliver du løbende opdateret på den nyeste viden, forskning og andre nyheder om psoriasis. Du vil seks gange om året modtage magasinet ”Hud & Helse”, der via nyheder, baggrundsartikler, reportager osv. holder dig ajour om alle væsentlige aspekter ved psoriasis og psoriasisgigt.

Vil du gerne støtte foreningens arbejde og kun i mindre grad deltage i foreningens medlemsdemokrati med generalforsamlinger og valg til bestyrelser, kan du vælge at blive fast bidragsyder. Læs mere her.


Vælg din type medlemskab
Du vælger hvilken type medlemskab, du ønsker. Herefter udfyldes resten af formularen, som sendes til os. Du bliver guidet videre til betaling.

Du er medlem, når du har indbetalt beløbet for det valgte medlemskab.

Husk at give os besked om cpr. nr. ved bidrag med fradrag på selvangivelsen - ring venligst på 3638 8597.
Del siden:

Medlemsfordele

Læs mere om medlemsfordelene her

Handelsbetingelser
Medlemsskabet følger kalenderåret, sker indmeldelse efter 30. juni betales halvt årskontingent. Sker indmeldese i december vil kontingentet dække det efterfølgende kalenderår. Kvittering for indmeldelse sker ved fremsendelse af nyeste medlemsblad.

Betaling og priser for 2017
Betaling kan ske med dankort og  MobilePay. Vi arbejder på at tilfjøje mastercard.

Medlem 305 kr.
Studerende 170 kr.
Pensionister 180 kr,
Familie 385 kr.
Firma 1.900 kr.

Fornyelse af medlemskabet sker ved, at foreningen sender en opkrævning via Nets.

Opsigelse
Et medlemskab kan opsiges ved at kontakte landskontoret via e-mail lk@psoriasis.dk, pr. brev eller telefon.